alex20alex Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Salut nu gasesc nimic despre stk411-230e Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Incerca o relipire a terminalelor eu am patit cu o lipitura care parea perfecta sa fie comtact imperfect,daca tensiunile sunt bune si tot nu merge si ai tensiune continua pe iesire inlocuieste finalul.STK sunt etaje finale care nu suporta impedante sub 8 Ohmi. Link spre comentariu
alex20alex Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Am verificat si e ars :cry: Ce pot sa ii fac sa nu se mai arda , el pe cablaj are protectie dar releul cand a decuplar sa ars si finalul ce pot sa ii fac ? Boxele erau de 8 ohmiMltumesc Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Pai trebuie sa vezi de ce sa ars deci cauzele ar fi:filtraj prost si trebuie schimbate cond de filtraj,sa facut scurt pe iesire sau ai scur in dif sau filtrele din boxe.Pana nu verifici cauzele astea nu are rost sa inlocuiesti finalul.Ai intrat pe lincul care ti l-am dat ca nu am voie sa dau nume de firma . Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 si crezi ca daca ai deschis 4 topicuri pt aceiasi problema gasesti rezolvare mai repede???? Link spre comentariu
zal Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Nu se arde integratul de la filtraj prost, a?a c? mai l?sa?i condensatorii în pace. Acolo e de vin? a?a-zisa protec?ie, care în mod sigur e doar un temporizator cu releu, altfel ar fi ferit integratul de belele. Link spre comentariu
alex20alex Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Scuze Dj_Dog acum am vazut ca au aparut 4 nu stiu dece Cred ca m-am incurcat in butoane scuze Link spre comentariu
alex20alex Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Asta asa e temporizare cu releu Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Eu am avut defect STK din cauza lipsei de contact la pinii de la condenstoare de ce zici ca nu se poate Zal?Am refacut lipiturile dar pauza ,am schimbat integratu si merge scula si acum. Link spre comentariu
zal Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 ?i asta înseamn? c? erau defecte condensatoarele de filtraj? Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Nu Zal nu erau defecte dar cred ca dea lungul experientei tale ai gasit si condensatoare intrerupte,de multe ori nu acordam atentie defectelor minore si ne facem singuri unele majore.Si cred ca orice meserias care a muncit mult a patit macar odata asta. Link spre comentariu
zal Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 1 singur condensator în scc, de 10000/50V într-un amplif Philips, datorit? fisur?rii cablajului s-a dezechilibrat alimentarea dubl? prin intreruperea leg?turii la mas? ?i a c?zut pe el cam 70V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum