Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau si eu o schema pentru stk 411-230e

alex20alex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex20alex

4

• harman37arun

4

• zal

3

• Dj_Dog

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incerca o relipire a terminalelor eu am patit cu o lipitura care parea perfecta sa fie comtact imperfect,daca tensiunile sunt bune si tot nu merge si ai tensiune continua pe iesire inlocuieste finalul.STK sunt etaje finale care nu suporta impedante sub 8 Ohmi.

Link spre comentariu

Am verificat si e ars :cry: Ce pot sa ii fac sa nu se mai arda , el pe cablaj are protectie dar releul cand a decuplar sa ars si finalul ce pot sa ii fac ? Boxele erau de 8 ohmiMltumesc

Link spre comentariu

Pai trebuie sa vezi de ce sa ars deci cauzele ar fi:filtraj prost si trebuie schimbate cond de filtraj,sa facut scurt pe iesire sau ai scur in dif sau filtrele din boxe.Pana nu verifici cauzele astea nu are rost sa inlocuiesti finalul.Ai intrat pe lincul care ti l-am dat ca nu am voie sa dau nume de firma .

Link spre comentariu

Nu se arde integratul de la filtraj prost, a?a c? mai l?sa?i condensatorii în pace. Acolo e de vin? a?a-zisa protec?ie, care în mod sigur e doar un temporizator cu releu, altfel ar fi ferit integratul de belele. :sparge:

Link spre comentariu

Eu am avut defect STK din cauza lipsei de contact la pinii de la condenstoare de ce zici ca nu se poate Zal?Am refacut lipiturile dar pauza ,am schimbat integratu si merge scula si acum.

Link spre comentariu

Nu Zal nu erau defecte dar cred ca dea lungul experientei tale ai gasit si condensatoare intrerupte,de multe ori nu acordam atentie defectelor minore si ne facem singuri unele majore.Si cred ca orice meserias care a muncit mult a patit macar odata asta.

Link spre comentariu
1 singur condensator în scc, de 10000/50V într-un amplif Philips, datorit? fisur?rii cablajului s-a dezechilibrat alimentarea dubl? prin intreruperea leg?turii la mas? ?i a c?zut pe el cam 70V.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări