KOSTYKA Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 as dori sa imi achizitionez 2 kituri audio de 800w(FET800), ce imita putin varianta binecunoscuta a vestitului AV800, numai caci, comform schemei si kitului prezentat(foto) e mai complicat d.p.d.v. constructiv, acum intrebarea e ca , se merita banii(350ronbuc.)? ajuta la ceva aceste modificari (imbunatatiri) asupra kitului? sau mai convenabil ar fi sa imi cumpar 2 similare cu cele de la epsicom? astept pareri, ce ma sfatuiti? Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Sincer schema pare interesanta nu am lucrat cu ea dar parerea mea e ca daca vrei sa alegi un amplificator trebuie sa le auzi tu functional cum se comporta nu cred ca cineva poate sti mai bine ca tine ce vrei atat ca putere,fiabilitate si fidelitate.Sunt amplificatoare care au un sunet cald(cele pe lampi) si sunt amplificatoare care au un sunet metalic cele pe CI.Ma ocup de sunet de ceva ani si am invatat de la muzicanti lautari si baieti care muncesc in studio ca aparatura se alege in functie de ce muzica se ruleaza pe aparate. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 mie mi se pare ok pretul avand in vedere 2 aspecte:* firma respectiva este f serioasa si tot ce am cumparat de la ei a mers fara probleme si merge si in ziua de azi* in regim de amator nu prea ai cum sa faci un podus sa arate la fel de binePt cine vrea sa cumpere aceste module pot pune la dispozitie pachete de cate 2 transformatoare toroidale de 1kVA / 65V la un pret f bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum