Vizitator xti000 Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Dupa cum am spus, revin cu 2 scheme de amplicatoare pe tuburi si un articol despre constructia transformatoarelor de iesire. Toate scanurile sunt din revista Tehnium. Calitatea lasa de dorit, dar am incercat sa fac pozele cat mai mici cu putinta si in acelasi timp sa se si inteleaga bine. Amplificatorul 1: Link spre comentariu
Vizitator xti000 Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Amplificatorul 2: Link spre comentariu
Vizitator xti000 Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Constructia transformatoarelor AF: Link spre comentariu
felixx Postat Mai 18, 2005 Partajează Postat Mai 18, 2005 In formula N2=N1XRADICAL Ra/Raa trebuie inlocuit Ra cu Rs altfel este un nonsens,in plus nu cred ca sensul de bobinaj este corect.Ar trebui cam asa:P1,S1,P2,S2 IN ACELASI SENS iar P3,P4 IN SENS OPUS. Link spre comentariu
Vizitator xti000 Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 Pe Aurelian Mateescu l-ai omorat, da' cu mine ce-ai avut?Vezi ca am pus toate elementele pentru a shti cui apartzin schemele de mai sus shi de unde sunt luate. Singurul merit al meu este ca le-am dat un amarat de scan. :arrow: Link spre comentariu
VTP Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Pe Aurelian Mateescu l-ai omorat, da' cu mine ce-ai avut?Vezi ca am pus toate elementele pentru a shti cui apartzin schemele de mai sus shi de unde sunt luate. Singurul merit al meu este ca le-am dat un amarat de scan. :arrow:Nu pot incarca paginile de pe serverul acela!Nu recunosc schema! Daca o gasesc, lamurim datele. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 In formula N2=N1XRADICAL Ra/Raa trebuie inlocuit Ra cu Rs altfel este un nonsens,in plus nu cred ca sensul de bobinaj este corect.Ar trebui cam asa:P1,S1,P2,S2 IN ACELASI SENS iar P3,P4 IN SENS OPUS.despre acel traf sa discutat de multe ori pe forumeu am realizat acel amplificator( la scurt timp dupa ce a fost publicata schema) si inca functioneaza perfect ,cu alte infasurari ale trafului de iesire!! traful a fost recalculat Link spre comentariu
VTP Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Am gasit una din scheme (1).Este la baza un amplificator din Revue du Son 1962, aparauta la noi in cartea lui Luca si Presura.Am facut ulterior si un transformator cu 2 galeti. Constructia e simpla si eficienta, nu sunt probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum