Vizitator Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Sa ai mare grija, virusul A1CW revine in forta. Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Un coleg de-al meu deja a fost atins.. Link spre comentariu
c-tin-cardoneanu Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Buna ziua, urmarind cu foarte mare atentie orice topic de radioamatorism , am observat ca aici au primit cativa useri incurajari pozitive pentru a merge mai departe. La fel si eu as dori cateva indrumari de la d-voastra , avand in vedere locatia mea , nu stiu daca mai este activ radioclubul unde poti primi informatii in vederea examinarii. De aproape 3 ani ascult radioamatorii in benzile 40 si 80 m ( mai mult in 40) pe 2 receptoare constructie proprie, avand mai mult timp liber am decis sa-mi iau si autorizatia de radioamator, fiindca aceasta "BOALA" se tine scai de mine.As fi foarte incantat daca as putea lua legatura cu vreun radioamator din apropiere(Vaslui, Barlad sau chiar IASI): Va multumesc anticipat Constantin Cardoneanu Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 .As fi foarte incantat daca as putea lua legatura cu vreun radioamator din apropiere(Vaslui, Barlad sau chiar IASI): Va multumesc anticipat. Pentru subiecte de examen vezi aceste link-uri: http://www.ancom.org.ro/uploads/links_files/form_ram_subiecte%20radiotehnica.doc http://examyo.scienceontheweb.net/ La a-II-lea link trebuie sa te inregistrezi,sa-ti faci cont. Link spre comentariu
c-tin-cardoneanu Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Multumesc frumos d-le vio2007 Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum