Vizitator zc Postat Octombrie 8, 2004 Partajează Postat Octombrie 8, 2004 am gasit un integrat de care zici cmx673.ai dreptate e mai simplu folosind unu din asta.dar acum trebuie s-o rezolv fara.mai am ceva probleme cu amlitudinea care difere mult de la retea la retea.cind sun pe zapp primesc reversapelul de numai 1s. Link spre comentariu
Vizitator zc Postat Octombrie 8, 2004 Partajează Postat Octombrie 8, 2004 merge rezonabil cun sun tot in romtelecom sau pe connex. pe zapp e nasol. pe orange nu am incercat. Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 8, 2004 Partajează Postat Octombrie 8, 2004 Posteaza schema Link spre comentariu
Vizitator zc Postat Octombrie 9, 2004 Partajează Postat Octombrie 9, 2004 filtrul e facut soft nu hard. am trecut linia printr-un operational pentru a ajusta nivelul semnalului si l-am bagat in controler. asta-i tot hardul. am un contract care ma impiedica sa postez sursa si schema. Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 9, 2004 Partajează Postat Octombrie 9, 2004 OK. Ce uC folosesti ? Link spre comentariu
Vizitator zc Postat Octombrie 9, 2004 Partajează Postat Octombrie 9, 2004 avr. merge si pic fara probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum