Vizitator Radel Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Salutare!.Am nevoie de 5 condensatoare de 3300 microF. De unde as putea sa-i cumpar, stie cineva?Mersi. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Ai putea sa ne spui de unde esti...in Bucuresti sunt. multe magazine....multe sunt si pe net. Link spre comentariu
Vizitator Radel Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Scuze. Sunt din Voluntari. Pe aproape de Bucuresti. Condensatorii imi trebuie pentru o placa de baza socket 939. Sunt condensatorii mari de langa socket (pentru cei care stiu despre ce e vorba). Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Atunci ai nevoie de condensatori de 3300uF la 105 grade si low esr. Probabil din aceia mai inalti si mai subtirei. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Multi stie...putini cunoaste...nu?!Da, banuiesc ca s-au umflat.Gasesti pe str. Maica Domnului, in Bucuresti ; mergand de la Bucur Obor spre Pta. Victoriei, la prima intersectie o faci la dreapta si mergi tot inainte....o sa vezi magazinele. Link spre comentariu
Vizitator Radel Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Multumesc mult tuturor. E vorba de acei condensatori inalti si mai subtirei. Sa va spun de ce vreau sa-i schimb. Computerul nu mai buteaza. Nu bipaie, nu face nimic, nu initiaza POST, nici displayul. Incerc chestia asta sa ii schimb pe cei umflati. Sper sa mearga. Mai mult de amorul propiru. Oricum ajungea la gunoi placa. Poate o salvez totusi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum