Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator RF 2-160MHz YO3BAL YO3DAC

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut!As vrea si eu sa ma apuc sa construiesc generaotrul RF din cartea "Montaje pentru radioamatori" YO3DAC si YO3BAL.A mai fost facut de cineva?Exista reguli in privinta cablajului?Radu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

4

• yo4hhp

2

• harman37arun

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am un prieten care a construit montajul si a ramas tare dezamagit de raportul munca performante.In schimb am contruit eu alimentatorul din carte cu 723 si merge f bine numai ca in loc de tranzitor 2n30055 am pus KD 607(de la tvA/N pe CI).Schema e simpla si chiar merge bine.

Link spre comentariu

Ca tot s-a adus vorba...am facut si eu voltmetrul din sursa aia acum multi ani, insa am pierdut naibii schema...o decupasem sa fac cablajul si asa s-a ratacit :bataie Mai am montajul, mergea exceptional, cu batranu c520d, dar facusem niste modificari prin el si acum as vrea sa-l repun in functiune. Nu are nimeni vreo imagine scanata cu acea schema? V-as fi foarte recunoscator.

Link spre comentariu

Mai veniti si voi pe la targ in Militari, pentru cine mai vrea C520 luati legatura cu'nea Cornel Olteanu - YO9BXZ din Campina sau @cornelolt pe elforum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări