yo9hnf Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Va salut!As vrea si eu sa ma apuc sa construiesc generaotrul RF din cartea "Montaje pentru radioamatori" YO3DAC si YO3BAL.A mai fost facut de cineva?Exista reguli in privinta cablajului?Radu Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Am un prieten care a construit montajul si a ramas tare dezamagit de raportul munca performante.In schimb am contruit eu alimentatorul din carte cu 723 si merge f bine numai ca in loc de tranzitor 2n30055 am pus KD 607(de la tvA/N pe CI).Schema e simpla si chiar merge bine. Link spre comentariu
yo4hhp Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Ca tot s-a adus vorba...am facut si eu voltmetrul din sursa aia acum multi ani, insa am pierdut naibii schema...o decupasem sa fac cablajul si asa s-a ratacit Mai am montajul, mergea exceptional, cu batranu c520d, dar facusem niste modificari prin el si acum as vrea sa-l repun in functiune. Nu are nimeni vreo imagine scanata cu acea schema? V-as fi foarte recunoscator. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Eu nu am C520 :cry: Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Mai veniti si voi pe la targ in Militari, pentru cine mai vrea C520 luati legatura cu'nea Cornel Olteanu - YO9BXZ din Campina sau @cornelolt pe elforum. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Saru'mana!Am fost la targ dar nu am vazut...ma uitam dupa altele Link spre comentariu
yo4hhp Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Mersi mult pentru schema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum