Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog bati-mi despre acest kit 2x250W, KJ989W81

alex20alex

Postări Recomandate

Ce putere reala are amplificator Stereo 2x250W, KJ989W81 ?Ce calitate a sunetului are ?Este mai bun ca stk 411-230e?Are protectie la scurt pe iesire?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

8

• alex20alex

6

• CATA2003

3

• Badman

1

Top autori în acest subiect

Cînd mai întrebi despre ceva, pune ?i leg?tura, s? vad? lumea: http://www.alfaservice.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=40

S-a mai discutat despre s?r?ciile astea de amplifuri, acum cî?îva ani aveau 2x500W, treptat au început s? scad? la valori mai realiste, p?cat c? pre?ul nu reflect? calitatea slab? a ''juc?riei'', oricum la +/-42Vcc nu scoate decît 50W/8 Ohmi ?i probabil dublu pe 4 Ohmi. Vezi c? asta înseamn? de fapt cam aceea?i presiune acustic?.

Link spre comentariu
  • Administratori

Sunt proaste, intr-o vreme am vandut si eu dar am renuntat, dar la 100 lei cat costa la ce sa te astepti...

Link spre comentariu

totusi si in link-ul dat de zal puterea maxima in 4 ohm e de 2x180 W ceea ce cred ca e puterea peak la care nu o sa ajungi niciodata, cea posibila fiind maxim vreo 2x120 W in 4 ohm "trasi de par"

Link spre comentariu

Mie-mi place ce scrie pe spatele cablajului, e o firm? de computere chinez?!!! :rade:Se vede mai bine la cel de 2x500vaci, doar c? scrie pe fa??:

Link spre comentariu

Mie-mi place ce scrie pe spatele cablajului, e o firm? de computere chinez?!!! :rade:Se vede mai bine la cel de 2x500vaci, doar c? scrie pe fa??:

Daca te gandesti ca la cum e construit (in poza arata ok ) parca tranzistori ar fi de la toshiba in capsula de putere mare (poza lui zal) e derpt ca exista mai multe variante ale acestui amplifiator, ma intreb cat le mai lua sa il scoata chiar la performantele alea , dar asa sunt chinejiiiiiii..
Link spre comentariu

Ptr ''500vaci'' îi trebuia o alimentare cel pu?in dubl? ca tensiuni, s-ar putea pune-n punte, dar eu unul nu m-a? risca. De observat puntea subdimensionat? de 6A ?i bobinele de pe ie?ire cu sîrm? de 0,5mm (probabil c? sînt pe post de siguran?e).?i cel de ''250vaci'' e la fel de firav, chit c? e cu mo?i fe?i-frumo?i, dar nu ?tim cît de mic? e a?chia de Si din interior. Probabil c? cost? 1 leu/bucata un trz din ?la. :sparge:

Link spre comentariu

Sînt curios cum vei proceda. Înlocuie?ti integratele sau le repari efectiv, înlocuid trz finali din interior?

Acuma , pe bune ,cam cu ce ar merge inlocuite tranzistoarele alea ?
Link spre comentariu

Am cumparat alte STK 411-230e super ieftin 35 lei buc sanyo am avut noroc Va dati seama ca nu poti repara un etaj final in miniatura , am desfacut capsula de curiozitate dar degeaba Va multumesc pentru sfaturi Daca ma ajutati si cu o protectie pentru acest stk va raman recunoscator sau sa ii pun sigurante fuzibille de cat si cum ca are 4 alimentari simetrice +-56v si +-28v cum sa fac multumesc

Link spre comentariu

Am cumparat alte STK 411-230e super ieftin 35 lei buc sanyo am avut noroc Va dati seama ca nu poti repara un etaj final in miniatura , am desfacut capsula de curiozitate dar degeaba Va multumesc pentru sfaturi Daca ma ajutati si cu o protectie pentru acest stk va raman recunoscator sau sa ii pun sigurante fuzibille de cat si cum ca are 4 alimentari simetrice +-56v si +-28v cum sa fac multumesc

cred ca ce ai cumparat tu e chinezerie ,st-ul "sanyo" e facut in portul de la intrarea in china....se poate repara cel vechi ,numai sa sti cum
Link spre comentariu

Nu te a?tepta s? iei unul original la banii ?ia, a?a c? nu-l for?a în nici un fel. În materie de protec?ii, exist? integrate speciale ca TA7317P sau uPC1237H, Ptr un amplif cu aceea?i alimentare ca al t?u am realizat o protec?ie aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=38151

Partea cu detec?ia la suprasarcin? ?i scc se poate adapta prin montarea unei rez de putere la ie?ire în serie cu difurile, valoarea ar fi de 0,15-0,22 Ohmi/5W. Explica?ii sînt acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări