alex20alex Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Ce putere reala are amplificator Stereo 2x250W, KJ989W81 ?Ce calitate a sunetului are ?Este mai bun ca stk 411-230e?Are protectie la scurt pe iesire? Link spre comentariu
zal Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Cînd mai întrebi despre ceva, pune ?i leg?tura, s? vad? lumea: http://www.alfaservice.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=40 S-a mai discutat despre s?r?ciile astea de amplifuri, acum cî?îva ani aveau 2x500W, treptat au început s? scad? la valori mai realiste, p?cat c? pre?ul nu reflect? calitatea slab? a ''juc?riei'', oricum la +/-42Vcc nu scoate decît 50W/8 Ohmi ?i probabil dublu pe 4 Ohmi. Vezi c? asta înseamn? de fapt cam aceea?i presiune acustic?. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 19, 2009 Administratori Partajează Postat Mai 19, 2009 Sunt proaste, intr-o vreme am vandut si eu dar am renuntat, dar la 100 lei cat costa la ce sa te astepti... Link spre comentariu
zal Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Vorba cuiva: ''L-am luat ca s? am la ce me?teri...'' Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 totusi si in link-ul dat de zal puterea maxima in 4 ohm e de 2x180 W ceea ce cred ca e puterea peak la care nu o sa ajungi niciodata, cea posibila fiind maxim vreo 2x120 W in 4 ohm "trasi de par" Link spre comentariu
zal Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Mie-mi place ce scrie pe spatele cablajului, e o firm? de computere chinez?!!! :rade:Se vede mai bine la cel de 2x500vaci, doar c? scrie pe fa??: Link spre comentariu
CATA2003 Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Mie-mi place ce scrie pe spatele cablajului, e o firm? de computere chinez?!!! :rade:Se vede mai bine la cel de 2x500vaci, doar c? scrie pe fa??:Daca te gandesti ca la cum e construit (in poza arata ok ) parca tranzistori ar fi de la toshiba in capsula de putere mare (poza lui zal) e derpt ca exista mai multe variante ale acestui amplifiator, ma intreb cat le mai lua sa il scoata chiar la performantele alea , dar asa sunt chinejiiiiiii.. Link spre comentariu
zal Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Ptr ''500vaci'' îi trebuia o alimentare cel pu?in dubl? ca tensiuni, s-ar putea pune-n punte, dar eu unul nu m-a? risca. De observat puntea subdimensionat? de 6A ?i bobinele de pe ie?ire cu sîrm? de 0,5mm (probabil c? sînt pe post de siguran?e).?i cel de ''250vaci'' e la fel de firav, chit c? e cu mo?i fe?i-frumo?i, dar nu ?tim cît de mic? e a?chia de Si din interior. Probabil c? cost? 1 leu/bucata un trz din ?la. Link spre comentariu
alex20alex Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Va multumesc (o sa imi repar etajul cu stk 411-230 si nu ma mai complic)O zi buna tuturor Link spre comentariu
zal Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Sînt curios cum vei proceda. Înlocuie?ti integratele sau le repari efectiv, înlocuid trz finali din interior? Link spre comentariu
CATA2003 Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Sînt curios cum vei proceda. Înlocuie?ti integratele sau le repari efectiv, înlocuid trz finali din interior?Acuma , pe bune ,cam cu ce ar merge inlocuite tranzistoarele alea ? Link spre comentariu
zal Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 În general cu 2SC5200/2SA1943, c? are cam +/-50V pe alimentare. Depinde dac? mai are rez de emitor incluse ?i trebuie înlocuite ?i alea. Link spre comentariu
alex20alex Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Am cumparat alte STK 411-230e super ieftin 35 lei buc sanyo am avut noroc Va dati seama ca nu poti repara un etaj final in miniatura , am desfacut capsula de curiozitate dar degeaba Va multumesc pentru sfaturi Daca ma ajutati si cu o protectie pentru acest stk va raman recunoscator sau sa ii pun sigurante fuzibille de cat si cum ca are 4 alimentari simetrice +-56v si +-28v cum sa fac multumesc Link spre comentariu
CATA2003 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Am cumparat alte STK 411-230e super ieftin 35 lei buc sanyo am avut noroc Va dati seama ca nu poti repara un etaj final in miniatura , am desfacut capsula de curiozitate dar degeaba Va multumesc pentru sfaturi Daca ma ajutati si cu o protectie pentru acest stk va raman recunoscator sau sa ii pun sigurante fuzibille de cat si cum ca are 4 alimentari simetrice +-56v si +-28v cum sa fac multumesc cred ca ce ai cumparat tu e chinezerie ,st-ul "sanyo" e facut in portul de la intrarea in china....se poate repara cel vechi ,numai sa sti cum Link spre comentariu
zal Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Nu te a?tepta s? iei unul original la banii ?ia, a?a c? nu-l for?a în nici un fel. În materie de protec?ii, exist? integrate speciale ca TA7317P sau uPC1237H, Ptr un amplif cu aceea?i alimentare ca al t?u am realizat o protec?ie aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=38151 Partea cu detec?ia la suprasarcin? ?i scc se poate adapta prin montarea unei rez de putere la ie?ire în serie cu difurile, valoarea ar fi de 0,15-0,22 Ohmi/5W. Explica?ii sînt acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum