Vizitator ge[]rge18 Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 este vreo difernta intre dif cu bass reflex si cele normale????ce au astea in plus ????? in afara ca sunt specile pentru woofere Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 daca te referi la incinta bass-reflex aceasta fata de cea inchisa foloseste si unda de spate a difuzorului defazad-o cu 180 de gradedaca te referi la deschiderea din piesa polara a magnerului aceea foloseste la racirea bobinei Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 O diferenta cat de cat importanta este ca incinta inchisa are raspunsul tranzitoriu mai bun, poate sa coboare sub 30 hz fara sa distruga difuzorul Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 :roll: :roll: din cate stiam eu incinta inchisa are o eficienta mai scazuta decat cea bass reflex limita inferioara a benzii este mai ridicata decat la bassreflex si din contra difuzoarele care sa merga bine ca subbass in incinta inchisa tre sa aiba Xmax mareavantaje fata de bass reflex ar fi faptul ca sunt mai uzos de proiectat toleranta buna la erosri de proiectare sau constructie Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 :roll: :roll: din cate stiam eu incinta inchisa are o eficienta mai scazuta decat cea bass reflex limita inferioara a benzii este mai ridicata decat la bassreflex si din contra difuzoarele care sa merga bine ca subbass in incinta inchisa tre sa aiba Xmax mareavantaje fata de bass reflex ar fi faptul ca sunt mai uzos de proiectat toleranta buna la erosri de proiectare sau constructieDa .. ai dreptate dar raspunsul tranzitoriu este cu mult mai bun decat incinta bass reflex Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 pai mi-a zis unu` ca sunt dif cu bass reflex nu incinta cu bass reflex asta stiu ce inseamna( caracasa dispune de o supapa sau mai multe pe unde iese aerul) si imi spunea ca membrana dif cu "bass reflex" face oscilatii mai mult in interiorul incintei creand ma mult aer dislocat si cica scoate mai mult bass Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 :lol: Te-o mintit...incintele se numesc bass-reflex..bineinteles exista difuri pt bas reflex si difuri pt incinte inchise...totul e sa faci cutia potrivita pt difuzorul care il ai Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 aha... cred ca ai dreptate da spune-mi te rog ce rol are aerisirea aceea din spatele magnetului ca numai dif mari au asa ceva?aeriseste bobina?????????? Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 nu aeriseste ci RACESTE BOBINA :wink: adica la puteri mari se va incalzi foarte TARE si are nevoie de racire....ca altfel ar urca temperatura aia foarte MULT !!! Link spre comentariu
Adi Florin Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 O alta diferenta e ca boxele bass-reflex solicita mai mult amplificatorul pentru ca mai au inca o frecventa de rezonanta in jurul careia faza dintre tensiune si curent e mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum