Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

2

• tv1

1

• ERIK_

1

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

Nu vreau sa te dazamagesc dar un Tv nu se repara dintr-o carte numai,inca nu am auzit sa fie o carte atat de complexa sa contina toate schemele Tv.Daca vrei sa inveti cu adevarat sa repari un tv eu zic sa cauti un meserias adevarat si sa stai pe langa el si printre altele teoria care o vei lua din carti sa o aplici in practica.E un sfat prietenesc .

Link spre comentariu
Vizitator md76

@harman37arun-ai uitat ceva sa mentionezi,nimeni la nici un atelier privat nu te lasa din prima sa repari tv color,nimeni n-o sa te lase la cascaval din prima,mai ales ca nu stii mai nimic,si poti arde piese la nesfarsit,intai si intai,repara radio,casetofoane,mp3,le cureti le aranjezi,mai "furi cate o idee si poate peste 2-3ani o sa ajungi sa repari si tv color,cel putin asa se proceda acum ceva ani,multi cred ca sunt pc-uri :nas: si se pot repara usor.

Link spre comentariu
Vizitator comfel

colega ai uitat ceva esential ,ce Marca si Model de TV ai ???ce defectiune are ,??apoi cautai schema electronica localizeaza pe ea defectul si incepe sa masori si sa schimbi piese unele se m/ai ard ,dar numai asa se invata totul este sa perseferezi bafta.....

Link spre comentariu
Vizitator comfel

Re zice ca-imester; OKei scuze ca am intrat in discutia voastra filozofica despre o carte , in ceia ce priveste competenta mea despre acest subiect putem discuta pe mp, si poate o sa ai o revelatie ,putina modestie nu strica .....

Link spre comentariu

MD76 am zis eu cumva ca te duci la un atelier si esti meserias in 2 zile?ai dreptate cu etapele dar cred ca colegul nostru vrea cartea acasta sa invete sa depaneze .Nu cred ca cineva de aici a ajuns un bun meserias fara sa aiba pe cineva care sa il initieze.Cartea pe care o cauta colegul nostru e buna dar e doar informativa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări