Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu sistemul de operare

bogdy

Postări Recomandate

Cine imi spune si mie de ce tot imi apare windows genuine tot timpul si nu mai pot scapa de el.De fiecare data dupa ce reinstalez windowsul la cateva zile iara apare.Am pus mai multe variante si tot apare. Sa fie chestie de licenta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

1

• ghimpe--

1

• adicontakt

1

• bogdy

1

Top autori în acest subiect

Da, este "o chestie" de licenta. Tind cont ca ai atata ajutor la dispozitie si nu ti-ai dat seama de ce ai aceasta "problema", mai bine cumperi o licenta de la Micro$osft sau instalezi o varianta free de Linux.

Link spre comentariu

"o chestie de licenta" asta e tare.da softul costa bani ca unii depun efort sa-l faca :sparge:

@radhoo no offense, cu microsoftul ma cert :rade: foarte adevarat ! dar macar daca tot depun eforturtul sa-l faca nu vor sa ll faca mai bine ? :rade: cei care au realizat distributii free de linux cred ca au facut acelesi eforturi doar ca ala mai si merge :rade:@bogdy dupa ce instalezi "Fereastra" dezactiveaza treaba aia cu update-urile.
Link spre comentariu

Problema respectiva apare chiar daca ai licenta pt windows, dar instalezi microsoft office fara licenta. Asa ca inainte sa cumperi, eventual, licenta de xp, trebuie sa te gandesti daca ai de gand sa platesti si pt office, care e mult mai scump...Altfel, cauti cu google si ai sa gasesti cum se elimina. Iti recomand sa o faci manual, este destul de simplu. Nu ai nevoie sa descarci vreun soft de pe net, care ar putea veni infectat cu alte minuni...Nu stiu daca nu cumva contravine politicii forunului sa descriu aici metoda de eliminare manuala, care oricum tot din internet am gasit-o...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua. Cred ca poti rezolva problema si daca bagi win-ul din nou si ii pui updateul pe off, sau pe notify me, si instalezi tu manual updateurile, dar grija ce alegi din ele ca poate sa reapara problema. O zi buna.

Link spre comentariu

De fapt multe a?a-zise update-uri sînt spionii lui Micromoale, sistemul de operare nu are nevoie de ele, decît în cazuri excep?ionale, la unele jocuri sau aplica?ii gen flactool are nevoie de unele dll-uri care se g?sesc moca pe net.Cine vrea s?-i îmbog??easc? pe capitali?ti n-are decît s? cumpere de la ei, ptr ??rile s?race ar trebui s? dea gratis totul, c? destul au furat de la noi. icon_axe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări