Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculator COMPAQ PROFESSIONAL WORKSTATION AP200

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Salut am si eu un Calculator COMPAQ PROFESSIONAL WORKSTATION AP200 la reparat si are probleme cu biosul dar este o mica problema nu am softul pentru bios,poate cineva sa ma ajute si pe mine cu vreo adresa de unde sa-l descarc si eu softul pentru bios,sau daca are cineva si softul pentru bios pentru el ar fi si mai bine, Va rog ajutati-ma si pe mine. :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• c87dak

1

• zvasile

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut m-am uitat pe placa de baza si scrie asa (1) 352612-001 si (2) CTL18C00C6JIE14W , si m-am uitat si pe net si nu este nimic despre, serile astea de pe placa de baza, si in bios nu pot ca sa intru ca sa va spun ce versiune de bios are, Ajutor. :speriat :nas:

Link spre comentariu

Salut m-am uitat pe placa de baza si scrie asa (1) 352612-001 si (2) CTL18C00C6JIE14W , si m-am uitat si pe net si nu este nimic despre, serile astea de pe placa de baza, si in bios nu pot ca sa intru ca sa va spun ce versiune de bios are, Ajutor. :speriat :nas:

la cati Mhz e calculatorul(procesorul)??
Link spre comentariu

Salut l-am facut calculatorul erea un conflict intre doua placi de sunet,procesorul este la 450 Mhz,dar ori cum Va multumesc foarte mult pentru Ajutor. :da :aplauze :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări