Vizitator dmarcel Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Am un set de boxe pt PC de 4 ohmi. Vreau sa leg la fiecare boxa cate un difuzor in plus. Cele 2 difuzoare sunt identice, mai mari in diametru si tot de 4 ohmi. Le voi pune in incinte separate. Le-as lega in paralel (rezulta 2 ohmi) pentru a dubla puterea, dar ma tem ca nu cumva sa crape sursa amplifului (pe care n-as vrea s-o modific). Le-as lega in serie (voi avea 8 ohmi) dar puterea se va injumatati si atunci nu stiu de ce as mai face-o... (stie cineva?) Ce spuneti? Multumesc. (Am citit vreo 50 de mesaje pe forum dar nu am gasit nimic legat de acest subiect) Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 nu prea merge sa le legi nici cum. cel mai sanatos pt amplif ari fi sa le legi in serie, da o sa scada puterea.nu-mi mai simplu sa legi difurile mai mari in loc de difurile mai mici din boxe? ai ramane tot la 4 ohmi, si probabil ar suna ceva mai bine Link spre comentariu
Vizitator dmarcel Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 nu prea merge sa le legi nici cum. cel mai sanatos pt amplif ari fi sa le legi in serie, da o sa scada puterea.nu-mi mai simplu sa legi difurile mai mari in loc de difurile mai mici din boxe? ai ramane tot la 4 ohmi, si probabil ar suna ceva mai bineDa! Ideea ta e bun?. Voi incerca asta.Inca o intrebare: Un prieten imi spune c? singurul mod decent de legare este sa fac doua filtre de separatie (cross-over) si sa trimit basii la difuzoarele noi, mai mari si mediile/inalte la boxele originale.Ce spuneti despre asta? Link spre comentariu
djlove Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Inca o intrebare: Un prieten imi spune c? singurul mod decent de legare este sa fac doua filtre de separatie (cross-over) si sa trimit basii la difuzoarele noi, mai mari si mediile/inalte la boxele originale.Ce spuneti despre asta?Da poti face asta, e o varianta mai buna, daca vrei sa folosesti toate difuzoarele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum