Vizitator mariusikbuzau Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 salutare ! am nevoie de un mic help, vreau sa montez o camera de supraveghere intr-un magazin si nu stiu ce fel de camera sa cumpar si cum se instaleaza. as dori o camera low cost dar sa-si faca acolo treaba.! va multumesc mult! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Inainte sa te apuci sa instalezi camera, citeste un pic legea din domeniu; din pacate te poti alege foarte usor cu dosar penal Link spre comentariu
Vizitator mariusikbuzau Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 chiar nu e problema mea...nu raspund eu de acea camera.va rog ajutati-ma cu camera...multumesc! Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 orice fel de camera care iti satisface nevoiele ! poate dai si detalii despre ce anume vrei sa vezi (siluete, fetze, valori etc)vrei sa integistreze sa vizualizeze sa faca clatite ? vrei sa transmite la distanta? vrei sa fie vizibila/ascunsa si tot asa !la asa intrebare asa raspun Link spre comentariu
Vizitator mariusikbuzau Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 vrea sa vada daca il fura, trebuie ascunsa, vrea sa inregistreze pe calculator. magazinul este unul mic situat la parterul unui bloc. multumesc! Link spre comentariu
Vizitator mariusikbuzau Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 nu ma ajuta nimeni? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 camere de supraveghere sunt n feluri si daca nu o poti vedea inainte nu ai facut nimic. cauti o o camera de supraveghere cu minim 520 linii TV. oricum camerele ascune de dimensiuni mici nu au o calitate destul de buna mai ales pe inregistrari nu distingi mare lucru (si din cauza compresiei video). daca te intereseaza doar ca "vara in buzunar" atunci merg si camerele ordinare. iti recomand o camera ascunsa intr-un senzor PIR, mai ales daca magazinul nu are tavan fals, si ca sistem de inregistrare: un DVR compresie H264.daca totusi folosesti un calculotor el sigur trebuie montat in alta incapere - consuma mult (in plus este mult mai vulnerabil), vezi cerintele minime ale placii de captura, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum