Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente MIG/MAG

nickrvl

Postări Recomandate

Cunoasteti unde se pot gasi componente/subansamble pentru Instalatii sudura MIG/MAG?Adica motoare angrenare sirma, sau sistem antrenare sirma (role presoare, roti dintate...) , eurocupla pistol (sau cum s-o fi chemind) si cupla panou/cablu pentru cleste masa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

4

• lorik199

2

• mihaighe

2

• mishu_g

1

Top autori în acest subiect

am eu 1 pistol nou cu tot cu racord (cablu, furtun gaz) pentru sarma de 0.6-0,8trebuie sa caut prin atelier dupa el sa vad daca e complet !O zi bunaMihai

Link spre comentariu

am eu 1 pistol nou cu tot cu racord (cablu, furtun gaz) pentru sarma de 0.6-0,8

trebuie sa caut prin atelier dupa el sa vad daca e complet !

O zi buna

Mihai

I-mi pare rau, nu am nevoie deocamdata, i-mi trebuie respectivele componente citeodata, mai ales role antrenare sau tot grupul de antrenare, in mod deosebit eurocupla pistol, mai repar din cind in cind asemenea instalatii si nu reusesc sa gasesc undeva de cumparat, toata lumea vinde consumabile nu si subansamble.

Se poate dezvolta discutia si pentru partea electronica dintr-un MIG/MAG...

ai pm

nu am primit PM, eventual [email protected]
Link spre comentariu
Vizitator qualityFAN
www.kobill.ro din bv e importator direct, ei va pot ajuta cu aproape orice subansamblu din stoc, chiar pentru diferite modele si diferite puteri. Doar ca e mai greu de cumparat o cupla EUR de exemplu, din cauza ca aproape fiecare fabricant de aparate utilizeaza mai multe modele, cu diferite modalitati de prindere pe aparat. Din fericire dupa asta se pot atasa f multe modele de pistolete. Rolele de presare, Cupla/racordul mama si tata pentru clestele de masa, cablu si cleste pt diferite puteri gasiti tot la ei.
Link spre comentariu

http://www.kobill.ro din bv e importator direct, ei va pot ajuta cu aproape orice subansamblu din stoc, chiar pentru diferite modele si diferite puteri. Doar ca e mai greu de cumparat o cupla EUR de exemplu, din cauza ca aproape fiecare fabricant de aparate utilizeaza mai multe modele, cu diferite modalitati de prindere pe aparat. Din fericire dupa asta se pot atasa f multe modele de pistolete. Rolele de presare, Cupla/racordul mama si tata pentru clestele de masa, cablu si cleste pt diferite puteri gasiti tot la ei.

Multumesc frumos, intradevar cuplele pentru pistoleti difera de la producator la producator insa mai mult ca mod de prindere pe aparat, pistolul pe cupla sa standardizat oarecum, e acel model cu piulita, si in ea se gaseste gazul, ghidare sirma si doua contacte comanda pistol, racirea cu lichid e separat. Ramine sa-i contactez, site-ul il au cam sarac in prezentari
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator valeanu

Cunoasteti unde se pot gasi componente/subansamble pentru Instalatii sudura MIG/MAG?Adica motoare angrenare sirma, sau sistem antrenare sirma (role presoare, roti dintate...) , eurocupla pistol (sau cum s-o fi chemind) si cupla panou/cablu pentru cleste masa.

ai incercat la cei de la DUCTIL - din Buzau?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări