nickrvl Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Cunoasteti unde se pot gasi componente/subansamble pentru Instalatii sudura MIG/MAG?Adica motoare angrenare sirma, sau sistem antrenare sirma (role presoare, roti dintate...) , eurocupla pistol (sau cum s-o fi chemind) si cupla panou/cablu pentru cleste masa. Link spre comentariu
mishu_g Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 am eu 1 pistol nou cu tot cu racord (cablu, furtun gaz) pentru sarma de 0.6-0,8trebuie sa caut prin atelier dupa el sa vad daca e complet !O zi bunaMihai Link spre comentariu
Vizitator catalin galati Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 ai pm Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 am eu 1 pistol nou cu tot cu racord (cablu, furtun gaz) pentru sarma de 0.6-0,8 trebuie sa caut prin atelier dupa el sa vad daca e complet ! O zi buna Mihai I-mi pare rau, nu am nevoie deocamdata, i-mi trebuie respectivele componente citeodata, mai ales role antrenare sau tot grupul de antrenare, in mod deosebit eurocupla pistol, mai repar din cind in cind asemenea instalatii si nu reusesc sa gasesc undeva de cumparat, toata lumea vinde consumabile nu si subansamble. Se poate dezvolta discutia si pentru partea electronica dintr-un MIG/MAG... ai pm nu am primit PM, eventual [email protected] Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 ai pmCe s-a intimplat cu PM-ul Link spre comentariu
Vizitator qualityFAN Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 www.kobill.ro din bv e importator direct, ei va pot ajuta cu aproape orice subansamblu din stoc, chiar pentru diferite modele si diferite puteri. Doar ca e mai greu de cumparat o cupla EUR de exemplu, din cauza ca aproape fiecare fabricant de aparate utilizeaza mai multe modele, cu diferite modalitati de prindere pe aparat. Din fericire dupa asta se pot atasa f multe modele de pistolete. Rolele de presare, Cupla/racordul mama si tata pentru clestele de masa, cablu si cleste pt diferite puteri gasiti tot la ei. Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 http://www.kobill.ro din bv e importator direct, ei va pot ajuta cu aproape orice subansamblu din stoc, chiar pentru diferite modele si diferite puteri. Doar ca e mai greu de cumparat o cupla EUR de exemplu, din cauza ca aproape fiecare fabricant de aparate utilizeaza mai multe modele, cu diferite modalitati de prindere pe aparat. Din fericire dupa asta se pot atasa f multe modele de pistolete. Rolele de presare, Cupla/racordul mama si tata pentru clestele de masa, cablu si cleste pt diferite puteri gasiti tot la ei.Multumesc frumos, intradevar cuplele pentru pistoleti difera de la producator la producator insa mai mult ca mod de prindere pe aparat, pistolul pe cupla sa standardizat oarecum, e acel model cu piulita, si in ea se gaseste gazul, ghidare sirma si doua contacte comanda pistol, racirea cu lichid e separat. Ramine sa-i contactez, site-ul il au cam sarac in prezentari Link spre comentariu
Vizitator valeanu Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Cunoasteti unde se pot gasi componente/subansamble pentru Instalatii sudura MIG/MAG?Adica motoare angrenare sirma, sau sistem antrenare sirma (role presoare, roti dintate...) , eurocupla pistol (sau cum s-o fi chemind) si cupla panou/cablu pentru cleste masa.ai incercat la cei de la DUCTIL - din Buzau? Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 http://www.tehnisud.ro/ au tot ce vrei in acest domeniu preturi ok si calitate buna, cumpara cu incredere Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 ai incercat la cei de la DUCTIL - din Buzau?Nu crezi ca de 2 ani a avut timp sa gaseasca? Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 http://www.tehnisud.ro/au tot ce vrei in acest domeniupreturi ok si calitate buna, cumpara cu incredereLa fel si pentru tine... crezi ca are rost sa dezgropi un topic vechi de 2 ani.Daca omul nu a zis nimic 2 ani inseamna ca nu mai are nevoie sau a gasit intre timp. Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 chiar nu m-am uitat la data cand a fost postat, dar poate mai intereseaza pe cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum