Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema filtre pentru boxe Jazz

emy_dx

Postări Recomandate

Salutare.De curand am achizitionat doua boxe Jazz facute de Electronica Industriala,cu toate difuzoarele originale.Dupa ce le-am desfacut am observat ca filtrele lipsesc total.Rog daca are cineva schema filtrelor.Cu stima Emy

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

2

• gn2009

2

• gigiones

2

• emy_dx

1

Top autori în acest subiect

gata , cu o mica intirziere, fiindca deabea le-am gasit.eu am vindut boxele astea de mult timp,asa ca... .asta e tot ce am despre ele,sper sa te descurci.codurile cu r ale bobinelor sunt codurile originale ,poate le gasesti pe undeva,daca nu le faci tu ,sunt pe mosor de plastic si fara miez.schema e luata de la cineva care lucra chiar la reprezentanta,dar eu schimbasem condensatorii cu unii de aceeasi valoare dar tecas originali.inca un sfat:nu sarii cu puterea de 20 de wati si cu bassul de jumatate ca ii descentrezi imediat , la fel si cu tweeterele. altfel, spor la treaba si tine-ne la curent cu realizarea.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator trl

Salutare.Chiar m-ar fi interesat si pe mine valorile din schema, dar din pacate nu prea se observa suficient de bine.S-ar putea scana putin mai bine acele foi sau, si mai bine, s-ar putea realiza un soi de tabelas cu valorile corespunzatoare fiecarei piese componente pe 4, resp. pe 8 ohmi?Multumesc anticipat!Cu stima, Raul.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări