Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

abit nf7

bogdy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdy

3

• nelu57

1

Top autori în acest subiect

Sfatul meu este s? iei leg?tura cu centrele unde se colecteaz? electronice..eventual cu un magazin de calculatoare care se mai ocup? cu a?a ceva...cu cei care mai se ocup? cu SH-a?uri...prin talciocuri...etc..etc...sau de ce nu poate are cineva a?a ceva pe aici...baft? !

Revin...pune o poz?...ceva...eventual de la spatele calc....s? vedem dispunerea mufelor.

Eu la o plac? Intel...neavând ?ildul... ( a?a se nume?te )...l-am confec?ionat dup? schema cu dimeniunile 1/1 dat? în manualul pl?cii...dar nu a?' mai face a?a ceva... :sparge: ...comoditatea asta...s? nu-i zic lene..defapt...este o vorb?...las-o m?i c? merge ?i'a?a...adic? f?r? (?ild...)...

Eram prea :nebun: atunci...!...dar nici acum... :rade: :cry: :101

Link spre comentariu

ok. ms. abiturile astea sunt ceva raritati. au o dispunere mai ciudata a sistemului de porturi de pe partea din spate. numai astea cred ca au cele 2 usb si rj45 sub mufele de la placa de sunet.am zis totusi sa incerc poata mai are cineva prin dezmembrari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări