bogdy Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Salut. Caut tablita metal spate pt. placa de baza abit nf7 socket a. Va rog sa ma anuntati daca aflati ceva. Merci. Link spre comentariu
nelu57 Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Sfatul meu este s? iei leg?tura cu centrele unde se colecteaz? electronice..eventual cu un magazin de calculatoare care se mai ocup? cu a?a ceva...cu cei care mai se ocup? cu SH-a?uri...prin talciocuri...etc..etc...sau de ce nu poate are cineva a?a ceva pe aici...baft? ! Revin...pune o poz?...ceva...eventual de la spatele calc....s? vedem dispunerea mufelor. Eu la o plac? Intel...neavând ?ildul... ( a?a se nume?te )...l-am confec?ionat dup? schema cu dimeniunile 1/1 dat? în manualul pl?cii...dar nu a?' mai face a?a ceva... ...comoditatea asta...s? nu-i zic lene..defapt...este o vorb?...las-o m?i c? merge ?i'a?a...adic? f?r? (?ild...)... Eram prea atunci...!...dar nici acum... :cry: Link spre comentariu
bogdy Postat Mai 18, 2009 Autor Partajează Postat Mai 18, 2009 ok. ms. abiturile astea sunt ceva raritati. au o dispunere mai ciudata a sistemului de porturi de pe partea din spate. numai astea cred ca au cele 2 usb si rj45 sub mufele de la placa de sunet.am zis totusi sa incerc poata mai are cineva prin dezmembrari. Link spre comentariu
bogdy Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 o sa atasez totusi o poza la partea din spate a placii de baza... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum