Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum Conectez o chitara acustico-electrica la calculator?

Vizitator Mucinceai

Postări Recomandate

Vizitator Mucinceai

1) Cum as putea sa conectez o chitara acustico electrica la calculator ? e obligatoriu sa am o statie de amplificare?2) Exista vro diferenta intre cablu cu 2 capete 3.5 mm jack si adaugat adaptor 3.5 mm la 6.3 mm , si daca iau direct cablu cu capete 3.5 mm jack si 6.3 mm jack ?3) Exista vro diferenta intre cablul de la microfon si cablul de la speakere adik cel care face conexiune cu unitatea ?detalii chitara are o 2 mufe una pt TRS 6.3 mm (frecventa inalta) si una XLR (pt frecvente joase).Scuza-ma daca este cumva offtopic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• zal

zal 1 postare

1. Po?i s? încerci la intrarea de microfon, asta dac? chitara are numai dozele pe ea. Era mai bine cu amplif, vezi c? se g?sesc ni?te Roland cu procesor de efecte: http://www.rolandmusic.ro/cube-20x.php

2. Teoretic nu, dar practic, cu cît mai multe contacte, cu atît mai multe probleme, deci un cablu 3,5-6,3mm ar fi indicat. Asta dac? nu vrei s?-?i mu?i mufele pe fa??, schimbate cu jackuri de 6,3mm.

3. Cel de microfon e ecranat, cel de boxe e simplu.

Ciudate mufe ptr. o chitar?. Jack de 6,3mm se folose?te, mufa simetric? o fi o inven?ie a cuiva.

Link spre comentariu
Vizitator Mucinceai

cand am vrut sa o cumpar, nu prea aveam habar de legaturile cu amplificatorul, k nu prea ma interesa la acel moment, da acu vad cum e.Mersi mult pentru ajutor :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări