Vizitator duculet Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Am venit si cu poza! Link spre comentariu
Vizitator duculet Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Vreau sa mai spun ceva, ce am facut....Am bagat o surubelnitza subtire acolo, si se aude bazait in boxe, deci practic e pentru sunet.Trebe mufa aici.Ce am mai facut, am fortat un pic un jack de 3.5, si in final intra, dar cand bag acest jack nu se mai aude nici un bazait...Nu am fortat tare, numai ca nu intra jack-ul asa usor ca la placa audio a pc-ului...De aceea si am spus initial ca nu se potriveste.Si asa, dupa ce am bagat-o putin fortat, tot nu cred ca ea e mufa potrivita.Ce sa fac?Sa pun jack-jack-ambele de 3.5 si la tv si la pc si sa vad daca merge asa?Pot strica cumva ceva? Sau stiti voi sa imi spuneti exact ce mufa imi trebe si cum sa fac...!?! Link spre comentariu
Vizitator duculet Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Am fortat si am fortzat bine..) Merge cu jack de 3.5 mm Youpiiii!!! Si am stat cu cablu jack-jack in casa si credeam ca nu e bun,...:PMerci pentru interesul acordat! Link spre comentariu
BF37 Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Daca ai iesire HDMI din placa grafica , ai pututea folosi acea intrate in TV , si ai avea imagine si sunet de inalta definitie . Daca nu banuiesc ca esti multumit si asa. Felicitari pt rezolvarea problemei pe cont propriu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum