Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunet la monitor

aea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

6

• aea

6

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Vizitator duculet

Vreau sa mai spun ceva, ce am facut....Am bagat o surubelnitza subtire acolo, si se aude bazait in boxe, deci practic e pentru sunet.Trebe mufa aici.Ce am mai facut, am fortat un pic un jack de 3.5, si in final intra, dar cand bag acest jack nu se mai aude nici un bazait...Nu am fortat tare, numai ca nu intra jack-ul asa usor ca la placa audio a pc-ului...De aceea si am spus initial ca nu se potriveste.Si asa, dupa ce am bagat-o putin fortat, tot nu cred ca ea e mufa potrivita.Ce sa fac?Sa pun jack-jack-ambele de 3.5 si la tv si la pc si sa vad daca merge asa?Pot strica cumva ceva? :jytuiyu Sau stiti voi sa imi spuneti exact ce mufa imi trebe si cum sa fac...!?!

Link spre comentariu
Vizitator duculet
:aplauze :aplauze :aplauze Am fortat si am fortzat bine..:)) Merge cu jack de 3.5 mm :d Youpiiii!!! Si am stat cu cablu jack-jack in casa si credeam ca nu e bun,...:PMerci pentru interesul acordat!
Link spre comentariu

Daca ai iesire HDMI din placa grafica , ai pututea folosi acea intrate in TV , si ai avea imagine si sunet de inalta definitie . Daca nu banuiesc ca esti multumit si asa. Felicitari pt rezolvarea problemei pe cont propriu :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări