SirRoger Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Stiti cumva unde as putea gasi un driver de win 98 SE pentru un card de retea PCMCIA fabricat de ST Lab ?Pe saitul producatorului nu da decat pentru sisteme de operare de la win 2000 in sus.... Vreau sa repun un laptop mai vechi pe picioare si nu reusesc sa gasesc acest driver.Multumesc anticipat tuturor celor care m-ar putea ajuta! Link spre comentariu
SirRoger Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Din ce-am vazut la ei pe sait ar fi vorba de un realtek 8110. Am gasit un driver de rtl8110 pentru win 98 dar tot nu vrea sa se instaleze...Cred ca o sa renunt si o sa instalez un win 2000 SP4. Link spre comentariu
SirRoger Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Se pare ca chipsetul este ADMTEK 985 .Asta am vazut pe unele saituri care au cardul la vanzare...:( Link spre comentariu
hugo Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Hm... incearca pe opendrivers. Link spre comentariu
SirRoger Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Am instalat win xp doar ca sa aflu cu exactitate ce chipset are cardul ( am asteptat vreo 3 ore sa se instaleze... ).Chipsetul este ADMTEK AN985. Poate are cineva dintre voi vreo arhiva mai veche care contine si drivere pentru acest chipset deoarece eu nu gasesc pe net nimic.....Se mearga pe 98 sau 2000. incearcal pe astaMultumesc, o sa-l incerc de indata ce reinstalez win98. Link spre comentariu
SirRoger Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Am rezolvat cu acest programel care are contine foarte multe drivere... http://www.easyfreeware.com/3dp_chip-27 ... eware.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum