Zerro Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Sfatul meu este sa incerci cu un programator cu alimentare externa ... m-am lovit si eu de problema asta a programatoarelor fara alimentare externa ... pentru anumite pic-uri mergea sa le scriu, pentru altele nu ... Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 am un programator de la adelaida, din cel fara alimentare externaAsta ar putea explica problema. Treaba asta cu programatoarele fara alimentare externa e o loterie ... daca ai noroc, merge. Daca nu, pauza. Link spre comentariu
Vizitator pcristi Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Sfatul meu este sa incerci cu un programator cu alimentare externa ... m-am lovit si eu de problema asta a programatoarelor fara alimentare externa ... pentru anumite pic-uri mergea sa le scriu, pentru altele nu ...voi incerca sa construiesc un programator, cred ca-l voi incerca pe cel de pe site-ul bobtech.multumesc pentru indicatii Link spre comentariu
Vizitator cristi_bc Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 pcristi intrebare...cunosti pe cineva sa ma ajute sa-mi scrie un soft pt un microcontroler?... bogdanm: intrebarea asta nu are nici o legatura cu thread-ul. Incearca la "Diverse" sau "ElectroJOB", tot ce mai apare aici in legatura cu aceasta intrebare va fi sters. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum