Vizitator cipoksan85 Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Salut vreau sa programez pe seriala pic-ul 16F690, dar nu am gasit explicit care ar fi pinii pe care sa-i folosesc pe post de PGC si PGD!!! Daca ati avut experiente asemanatoare va rog sa ma ajutati!! Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Am cautat prin datasheet-uri, dar nimic. Ma gandesc ca ar putea sa fie ca la celelalte pic-uri cu care am lucrat si anume: RB7/PGD ; RB6/PGC. Dar nu sunt sigur si nu vreau sa se intample ceva neasteptat cu pic-ul meu!!! Deci astept un raspuns!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Da se pare ca m-am pripit scriind aici inainte de a cauta mai atent!! Intre timp am reusit sa gasesc ce ma interesa si inca mai mult!! Pentru cei ce se vor lovi de aceeasi problema uitati aici: http://cgi.ebay.com/ICSP-Adapter-ZIF-Ki ... 5007r32667 Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 La uChip? ai intrebat? Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Hm... pana acolo nu am ajuns , dar m-am uitat putin, iar metoda este explicata destul de in detaliu!! Adevaru e ca unde-s 2 puterea creste !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum