Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop parolat

eu_ala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eu_ala

4

• Dr4g0n

3

• adicontakt

2

• srdjan

2

Top autori în acest subiect

Cu o ?urubelni?? ...sigur '' poate '' intra '' în el '' :sparge: ...L?sând gluma ...poate o poz? a etichetei de pe spate unde sunt tot felul de date ar putea s? ne fac? s? ob?inem tot felul de indicii despre laptocTocToc... :da

Link spre comentariu

Off Topic ......M?i s? fie...ochi alba?trii deja stau beli?i ?i pe aici ? :bataie

Poate-l are mo?tenire de la bunicu' ?i acesta...bunicu' a uitat s?-i treac? parola în testament când i l-a l?sat ! :cry: :rade:

Mdaaa...se pare c? avem ?i contoor de apari?ii ?i post?ri aici pe forum... :aut:

La mai mare. Gata !Ufff :nas:

Link spre comentariu
Vizitator marius15g

laptopu' nu are si el o baterie mica ca la pc? :nas: daca da sa il desfaca si sa-i scoata bateria aia cateva secunde si sa o puna inapoi :da se va sterge parola :da eu asa am facut la pc :da

Link spre comentariu

laptopu' nu are si el o baterie mica ca la pc? :nas: daca da sa il desfaca si sa-i scoata bateria aia cateva secunde si sa o puna inapoi :da se va sterge parola :da eu asa am facut la pc :da

vezi tu , laptopul nu e pc (unele au bateria cositorita , iar astea noi poti sa tii tu bateria scoasa mult si bine ca tot nu se reseteaza parola)
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ai reusit sa iti generezi parola cu programul din primul link ??Daca nu , spune`mi service TAG `ul tau poate reusesc ceva

#23JRW2J-595B. ce mi-ai dat tu merge la TAG-uri cu alta terminatie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări