Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutati-ma putin cu o incinta pt un woofer alpine SWR1242D

AlpHso

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

8

• Light_man

5

• radue

3

• BF37

2

Top autori în acest subiect

Radue te cred pt ca teoretic un difuzor cu Qts mai mic de 50 e bun pt incinta inchisa, producatorul recomanda atat incinta inchisa cat si cea bas reflex dar panarama aia de program nu vrea sa-l simuleze sa mearga bine in incinta inchisa.

Link spre comentariu

Ceea ce am vrut sa indic , era faptul ca la varianta a 2-ua ai un raspuns pana in 100 hz mai bun decat la prima varianta ( diferenta aia de cativa decibeli se simte ) si ca ar suna mai placut asa ( parerea mea ) . La prima varianta ar fi sunat bine doar pe o plaja foarte ingusta => :nebunrau: un bubuit infundat care va lasa o gaura suparatoare in sunetul redat in masina .

Deaia am precizat ca tine de gusturi , unora le place doar basul pe la 35-40 hz i-ar altora ( inclusiv mie ) le place sa simta ritnul din subbas :band ,nu doar o bubuitura aproape in contratimp...

Link spre comentariu

M-am hotarat si am comandat parabolica aia de 15 inch de la mtx.Sper sa nu ma dezamageasca...Totusi cine si-a mai pus asa ceva in masina pt. ca sunt curios ce a reusit sa faca cu el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări