Light_man Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 radu nu mtx vroiai sa zici....ori am ratat eu clarionul pe undeva....vezi ca facut cineva cu mtx-ul ala un sub pe aici pe forum parca... Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 18, 2009 Autor Partajează Postat Mai 18, 2009 Radue te cred pt ca teoretic un difuzor cu Qts mai mic de 50 e bun pt incinta inchisa, producatorul recomanda atat incinta inchisa cat si cea bas reflex dar panarama aia de program nu vrea sa-l simuleze sa mearga bine in incinta inchisa. Link spre comentariu
BF37 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Ceea ce am vrut sa indic , era faptul ca la varianta a 2-ua ai un raspuns pana in 100 hz mai bun decat la prima varianta ( diferenta aia de cativa decibeli se simte ) si ca ar suna mai placut asa ( parerea mea ) . La prima varianta ar fi sunat bine doar pe o plaja foarte ingusta => un bubuit infundat care va lasa o gaura suparatoare in sunetul redat in masina . Deaia am precizat ca tine de gusturi , unora le place doar basul pe la 35-40 hz i-ar altora ( inclusiv mie ) le place sa simta ritnul din subbas :band ,nu doar o bubuitura aproape in contratimp... Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 M-am hotarat si am comandat parabolica aia de 15 inch de la mtx.Sper sa nu ma dezamageasca...Totusi cine si-a mai pus asa ceva in masina pt. ca sunt curios ce a reusit sa faca cu el. Link spre comentariu
Light_man Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 iti spun.....comanda de chedere noi, de niste chit auto pt mici carpeli, ceva strangeri de surube Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum