Depanatorul Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Buna, Caut o schema electronica pentru Tuner Technics ST-GT550 RDS. Am memorat cateva posturi, dar dupa un timp - cand nu am curent la priza - nu mai raman posturile memorate. Nu stiu daca memoria este alimentat in back-up cu un electrolitic de mare capacitate (>10.000uF) sau cu o baterie de tip pentru ceasuri, etc. Nu l-am desfacut niciodata. Multumesc anticipat! iulian72. Link spre comentariu
zal Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 E a?a greu s?-l desfaci? Memoria e p?strat? cu condensatori de 0,22...0,47F/5,5V sau baterie cu litiu de 3V. În varianta cu condensator se pierde memoria dup? cîteva zile. Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Tunerul trebuie tinut in stand-by ,altfel in max. o luna posturile nu mai sant retinute in memorie.Service manual + user manual in atasament Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Cauta schema clara tot la producator,da-le mail sa-ti trimita. sau aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=547169 dupa cate vad, joci la doua capete. Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Daca ai fi downloadat atasamentul pus de mine ,ai fi vazut ca in arhiva erau :service manual si user manual pentru modelul cerut de tine.Dar pe tine nu te-a interesat lucrul asta ,asa ca am sters respectiva arhiva.De cand softpedia e mai tare in electronica decat elforum ?Iar schema modelului gasit de tine e pentru ST-GT650.Daca eu sant bagator de seama tu ce esti ? Arata-mi si mie cati useri ai ajutat cu sfaturi concrete pe acest forum ? De dat, nu dai nimic ,dar vrei sa primesti ( daca e gratis cu atat mai bine ). Link spre comentariu
Vizitator REFERENTZ Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Salut.Caut o schema pentru Tuner Technics ST-GT550, am mare nevoie.Multumesc cui ma poate ajuta. Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 poftim; ........ Link spre comentariu
Vizitator REFERENTZ Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Multumesc moderatorului Vasile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum