Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conector de date pentru mobil ?

sifor

Postări Recomandate

Va rog,spuneti-mi si mie de unde pot sa gasesc un conector de date pentru Nokia 6100 ! Vreau sa fac transmisie de date prin GPRS de la un PIC.Multumesc pentru ajutorDon Mario

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sifor

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator byteworks

Imi pare rau nu pot sa-ti dau nici o informatie cu privire la conector.Ai putea spune ce stiva TCP/IP pentru PIC folosesti, care sa aiba si PPP; ce compilator ?Mersi!

Link spre comentariu

Pai stiva fara PPP nu stiu daca se poate ? ! Nu am luat una gata facuta,o scriu impreuna cu un prieten (90% el) care este foarte tare in C ! De fapt e destul de aproape de final, am transmis date prin UDP fara probleme,acum testam TCP/IP. Folosim CCS-ul ca si compilator.Don Mario

Link spre comentariu
Vizitator byteworks

Sigur ca se poate stiva TCP/IP fara PPP, cu driver de ethernet sau altceva.Bravo pentru PPP daca l-ati facut voi 100%, e o intreprindere serioasa. Succes si la TCP, e mult mai complicat ca la UDP - desi eu as folosi UDP pentru GPRS daca datele nu sint critice, caci traficul e scump si mult mai mare pe TCP decit UDP.

Link spre comentariu

Eu vorbeam de cazul conectarii prin GPRS, unde nu ai ce sa faci cu stiva TCPIP daca nu este "cocotzata" pe protocolul de conectare PPP ! Stiva e aproape gata, si pot sa-ti spun ca dupa cit am muncit la PPP, IP, ICMP si UDP, mi se pare mai usor TCPIP ! Dar poate ma insel eu !Cred ca stii foarte bine de ce nu este suficient UDP, asa ca nu o sa mai repet ! Chestia cu traficul si costul, depinde de cantitatea de informatie pe care vrei sa o trimiti si de "miza" aplicatiei !Don Mario

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări