rares01 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 As vrea sa stiu daca se poate elimina din sistemul de fata logitech g51 sunetul surround din cei 2 sateliti ai sai....As dori sa se auda in acestia sunetul ca la celelalte Link spre comentariu
djlove Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Se poate , dar trebuie sa faci ceva modificari interne in acest sistem. Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Care ar fi acestea niste solutii va rog mult daca se poate .. Link spre comentariu
djlove Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 In primul rand ar fi foarte utila schema acestui sistem, dupa ea o sa poti primi sfaturi cu privire la aceasta modificare. Partea de amplificare e facuta pe cablaj separat? Daca da poti pune intrarile canalelor care vrei sa se auda la fel cu cele de Front, in paralel cu respectivele adica ceva de genul: RR la FR si RL la FL. Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 credema caut schema acestui sistem demult timp dar nu o gasesc ar fi mai usor asa stiu ... nu este separat din cate am vazut totul este pe o singura placa de cablaj Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum