Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instaltie electrica

mely17

Postări Recomandate

Din cauza ca nu stiu unde se incadreaza acest subiect am postat aici! O sa trebuiasca sa fac la o cunostinta instalatia electrica intr-o vila! As vreau sa stiu care sunt etapele adica de la ce sa incep si cu ce sa termin eventual o schema sau ceva ar fi de folos! Multumesc,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

3

• bogdan_

1

• oachy

1

• kripton

1

Top autori în acest subiect

Ilegal sa o faci ptr tine nu , dar sa ii dai foc omului e ..............naspaDaca stiai etapele (ca sa nu mai intrebam detalii: sectiuni, numar circuite si altele) vorba colegului de mai sus nu intrebaiSfatul "Nostru" (al celor de pe forum) mai bine lasa pe altii, care chiar daca nu au autorizatie, macar se pricep.Bafta

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

O instalatie electrica , daca este conectata la sistemul electric national , are nevoie in primul rand de un contract cu firma care furnizeaza energia elactrica . O asmenea instalatie are nevoie de un proiect care tine cont de puterea instalata , functie de consumatori , de amplasamentul acesteia fata de reteaua alectrica existenta in zona precum si de tipul imobilului in care se face instalatia . acest proiect trebuie aprobat si ous in practica de reprezentanti autorizati ai filialei locale de distribuirea energiei electrice , urmand conectarea ,daca acest proiect este aprobat.Orice conectare ilegala a unei instalatii electrice la sistemul national sau al unei societati furnizoare de energie electrica este considerat furt de energie electrica , prooiectul incluzand si sistemul de contorizare al consumului. Chiar si la instalatiile care au alta sursa de energie electrica , este binevenita o autorizatie , prevenindu-se astfel posibile surse de incendiu si de electrocutare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări