Vizitator dragos90ro Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 am o mare rugamine la voi ! cine ma poate ajuta si pe mine sa fac un cablaj la o schema !!! am incercat dar nu am reusit , am facut 3 placi si nici una nu mergea !!! va rog frumos cine poate sami faca , cablajul la aceasta schema ! am nevoie urgenta de el ! am atestatul peste o saptamana si nu reusesc in nici un fel sa il finalizez ! nu ma prea pricep , sunt un elev mai mediocru ! va rog ajutatima ! Multumesc anticipat Schema: http://img200.imageshack.us/img200/9360 ... testat.jpg Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Daca nu e ebligatorie schema care ai postato eu zic sa cauti o schema cu cablajul imprimat realizat si testata bineinteles ti-ar fi cu mult mai simplu.Bafta. Link spre comentariu
Vizitator dragos90ro Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 e obligatorie asta , din pacate ! ca altfel as fi ales alta mai simpla !Deci ma ajuta cineva ? Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Trimite o poza cu ce cablaje ai facut sa vedem ce se poate face dar eu dupa cate tin minte schema asta e dintro carte Circuite integrate liniare Vol3 si nu stiu daca schema asta e si functionala. Link spre comentariu
Vizitator dragos90ro Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Trimite o poza cu ce cablaje ai facut sa vedem ce se poate face dar eu dupa cate tin minte schema asta e dintro carte Circuite integrate liniare Vol3 si nu stiu daca schema asta e si functionala.da intradevar schema este din acea carte !daca stam sa ne gandim putin schema este functionala pentru ca altfel profesorul nu mio dadea ca tema de atestat schema e functionala , am realizato cu ajutorul lui mister_rf , de pe softpedia ! el mia facut cablajul si ma ajutat si in problemele intampinate ulterior !Cablaj:http://forum.softpedia.com/index.php?act=attach&type=post&id=596088Asezarea pieselor pe circuit :http://forum.softpedia.com/index.php?act=attach&type=post&id=596087 Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Ma bucur ca ai reusit si eu am vrut sa fac odata schema asta dar nu am avut timp si se pare ca prietenul meu a gresit ceva de nu a mers. Link spre comentariu
Vizitator dragos90ro Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Ma bucur ca ai reusit si eu am vrut sa fac odata schema asta dar nu am avut timp si se pare ca prietenul meu a gresit ceva de nu a mers.schema merge foarte bine , poate a gresit ceva la cablaj !la iesirea spre difuzor , schema are o rezistenta , care inpreuna cu rezistenta difuzorului trebuie sa aiba 75 de ohmi ! eu am difuzor de 16 ohmi si am pus o rezistenta de 59 de ohmi da nu am fost multumit de calitatea sunetului ! am facut o modificare si am pus o rezistenta de 110 ohmi si sunetul este mai inteligibil ! cu rezistenta de 59 de ohmi urcarile si coborarile intensitatii sunetului aproape nule , adica sunetul era aproape constant , un piuit continuu cu foarte mici variatii ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum