Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eminence DELTA-12 LFA sau Sal PA 30100

csongore

Postări Recomandate

Salut cer ajutor intr-un proiect al meu vreau sa fac o boxa bentru bass tip bass-reflex pentru petreceri private si nu stiu care din cele doi difuzorii sa aleg?

Ma atrage si SAL ul pentru ca are o - constructie multmai masiva

- magnet urias 100Oz

- si diametru a bobinei de 4''

Datele difzoarelor: http://www.sal.hu/termekdokumentumok/04644_03_01.pdf

http://buy.mikado.ro/product_info.php?c ... ts_id=2258

Multumesc anticipat astept opini

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csongore

4

• adircf

2

• Toader

1

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Am folosit si SAL de 10 inch si Eminence - Beta15A.Alege Eminence pt ce vrei tu.Cineva a avut incinte pt sonorizari cu SAL.Au mers o perioada,apoi zice ca sau dus suspensiile.

Link spre comentariu

I-a Eminence , daca vrei sa nu ai surprize . Eu am avut un subbass cu difuzor SAL si dupa vreo 3 luni a inceput sa ciraie din ce in ce mai tare , iar cand l-am desfacut am observat ca se desprinsese suspensia de pe con , si nu sant singurul care a patit-o . Pe langa faptul ca Eminence e mai bine construit , ere si sensibilitate mult mai mare ce SAL-ul . Am facut boxe cu difuri SAL , suna bine dar consuma mult mai multa putere decat un dif de firma . Deci i-a Eminence ! :da

Link spre comentariu

Cam la 350leiEu am acum un sub cu 15''DYF1580 dar prea mare cutia si greu de transportat pentru petreceri mici(intr-o cabana max.20-30pers.)Din cauza asta vreau sa am si putere si boxa mai mica.Am facut doua module de Quasi Mos-fet cate 2perech de IRFP260 , sunt legate in punte si puterea ajunge cu usurinta la 400W la 8 OhmAm gandit la o cutie max 80-110l bas-reflex

Link spre comentariu

poti incerca un c15 400 b de la P.Audio in 110 litrii. La 400 de w intr-o cabana ar trebui sa faca fata.Spun sa treci pe un 15" mai potrivit ca sa nu fii dezamagit de un 12" nepotrivit.

Link spre comentariu

SAL-urile sunt ADEVARATE STIFTURI!Marea majoritate sunt prea saraci sa-si permita astfel de "PRODUSE"!Imi pare rau sa o spun, dar nu merita sa aruncati banii pe asa ceva! Woofere, midrange-uri, tweetere, tot ce am avut in mana a avut ceva aiurea calitativ!Incercand sa iau 2 woofere de 8", din 5 buc. din magazin, 4 buc. frecau bobinele de axul central, tweeterele aveau SPL-uri diferite la acelasi tip, in fine, nu am inteles dece nimeni din SAL nu s-a uitat la ce au facut chinezii!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări