csongore Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Salut cer ajutor intr-un proiect al meu vreau sa fac o boxa bentru bass tip bass-reflex pentru petreceri private si nu stiu care din cele doi difuzorii sa aleg? Ma atrage si SAL ul pentru ca are o - constructie multmai masiva - magnet urias 100Oz - si diametru a bobinei de 4'' Datele difzoarelor: http://www.sal.hu/termekdokumentumok/04644_03_01.pdf http://buy.mikado.ro/product_info.php?c ... ts_id=2258 Multumesc anticipat astept opini Link spre comentariu
Toader Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Am folosit si SAL de 10 inch si Eminence - Beta15A.Alege Eminence pt ce vrei tu.Cineva a avut incinte pt sonorizari cu SAL.Au mers o perioada,apoi zice ca sau dus suspensiile. Link spre comentariu
BF37 Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 I-a Eminence , daca vrei sa nu ai surprize . Eu am avut un subbass cu difuzor SAL si dupa vreo 3 luni a inceput sa ciraie din ce in ce mai tare , iar cand l-am desfacut am observat ca se desprinsese suspensia de pe con , si nu sant singurul care a patit-o . Pe langa faptul ca Eminence e mai bine construit , ere si sensibilitate mult mai mare ce SAL-ul . Am facut boxe cu difuri SAL , suna bine dar consuma mult mai multa putere decat un dif de firma . Deci i-a Eminence ! Link spre comentariu
csongore Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Eu ma referam strict la acest model care e top ca calitate la SAL daca cumva cineva are experienta cu acest model???Pun si niste poze Link spre comentariu
adircf Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Ce amplificare ai ?De ce nu incerci ceva pe 15" ? Link spre comentariu
csongore Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Cam la 350leiEu am acum un sub cu 15''DYF1580 dar prea mare cutia si greu de transportat pentru petreceri mici(intr-o cabana max.20-30pers.)Din cauza asta vreau sa am si putere si boxa mai mica.Am facut doua module de Quasi Mos-fet cate 2perech de IRFP260 , sunt legate in punte si puterea ajunge cu usurinta la 400W la 8 OhmAm gandit la o cutie max 80-110l bas-reflex Link spre comentariu
adircf Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 poti incerca un c15 400 b de la P.Audio in 110 litrii. La 400 de w intr-o cabana ar trebui sa faca fata.Spun sa treci pe un 15" mai potrivit ca sa nu fii dezamagit de un 12" nepotrivit. Link spre comentariu
csongore Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Cam la ce pret gasesc un C15 400??? Link spre comentariu
djlove Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Cam la ce pret gasesc un C15 400???Cred ca in jur de 400-500 ron Link spre comentariu
VTP Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 SAL-urile sunt ADEVARATE STIFTURI!Marea majoritate sunt prea saraci sa-si permita astfel de "PRODUSE"!Imi pare rau sa o spun, dar nu merita sa aruncati banii pe asa ceva! Woofere, midrange-uri, tweetere, tot ce am avut in mana a avut ceva aiurea calitativ!Incercand sa iau 2 woofere de 8", din 5 buc. din magazin, 4 buc. frecau bobinele de axul central, tweeterele aveau SPL-uri diferite la acelasi tip, in fine, nu am inteles dece nimeni din SAL nu s-a uitat la ce au facut chinezii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum