Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio 2*2w ??

Vizitator paultnt

Postări Recomandate

pai de asta tot pun atatea intrebari pentru ca sunt incepator prin acest domeniu si cred ca e bine sa ma lovesc de cat mai multe pb ca asa se invata cel mai bine.daca ai vreo carticica, nu chiar carte sa imi mai plusez cunostintele de electronica te rog sa nu tii informatia numai pt tine.ms.

http://www.google.com/search?hl=ro&client=opera&rls=en&hs=fHj&ei=i2UiSpGPGsTj-AaQjejLCQ&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Electronics+Guide&spell=1
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

10

• Stefan

6

• ratza

6

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

N-ai în?eles ce spunea Dr.L, el se referea la faptul c? nu po?i pune punct comun de mas? la ie?ire, deci nu po?i folosi c??ti. Pentru difuzoare e OK.

si eu am spus clar, sunt doua mufe (pe iesire) - deci tai mufa ta de la casti si pui doua jack-uri de 3,5 monoam postat schema aia pentru ca avea deja cablajul facut pentru mufa de USB.
Link spre comentariu

2822'ul e o alegere buna. Mic, simplu, si aproape imposibil de ars. Cam are zgomot de fond insa pt primul montaj o sa sune ok. La 70xx nu poti lega masele de la boxe deoarece nu sunt comune. Adica nu e masa in adevaratul sens al cuvantului, este + si - pe fiecare difuzor. Mufa de casti ai vazut ca are doar 3 conectori deci 2 + si o masa comuna. Daca legi cele doua - la 70xx se va auzi foarte prost si este posibil sa se arda integratul.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator paultnt

am o problema marisoara !am folosit schema din datasheet data exemplu si am nishte probleme cu zgomotul, eu zic ca marisoare!sau poate am eu urechile prea sensibile.si pe deasupra se aude si prea tare.pot sa le pun o rezistentza ca sa se auda mai incet? (daca da cum si unde)multumesc tuturor ca mau ajutat sa duc la capat acest proiect.iar daca stiti vreun integrat care ar fi recunoscut doar de usb (si drivere) ar fi cireasa de pe tort.

Link spre comentariu

mareste filtrajul pe alimentare si pune un potentiometru la IN semnal.se gasesc boxe de laptop la 30lei pe usb (alimentare+control eq din soft) la care schimbi partea de alimentare si boxele cu unele care iti convin, desigur ca pentru un amplificator puternic ai nevoie de alimentare separata.

Link spre comentariu
Vizitator paultnt

alimentarea este de la usb.iar daca potzi sami arati si mie unde ai gasit boxe cu 30 lei pe usb nu ma supar daca imi arati.cum sa pun filtru si de care, dak poti sami zici.iar potentiometru nu pun mai bine la iesire, ca la intrare si asa am dat semnalul la minim la windows. (potentiometru de cat la iesire?)

Link spre comentariu

condensator pe cei 5V de la USBpotentiometrele de volum se pun pe intrare nu pe iesirea din amplificatorpentru cele cu alimentare si semnal din USB tre sa faci un drum pana la Pitesti, iar cel cu alimentare din USB la 12 lei iti pot arata magazinul online - link nu dau pe forum (doar pe email)

Link spre comentariu

eu ii recomandasem pe mail un potentiometru de 10K si un condensator de 470uF (pentru a nu trage prea mult din USB la alimentare)ma gandeam sa puna si un condensator pe intrare dar nu stiu cat amplifica TDA-ul ala la intrare. nu e cam mare rez aia de 10M pe intrare ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări