Vizitator paultnt Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 care poate sami dea o schema electrica pt un aplificator de vreo 2w pt un laptop.are placa de sunet slaba si cand pun castile abia se mai aude.si vreau sa iau semnalul audio si sa il amplific folosind ca sursa de curent portul usb.si daca se poate sa fie cat mai simplu, cu cate mai putine componente electrice care se gasesc la magazinul de piese electrice de la coltul blocului :p. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 nu e chair viabila solutia ta, pe usb ai 5v si 200mA maxim asa ca nu stiu cum o sa scoti 4w fara sa parlesti portul usb Link spre comentariu
Vizitator paultnt Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 da mai putin de 4w se poate, macar sa imi aud castile calumea.si totusi nu inteleg dc nu se poate ca doar sunt boxe pt laptop doar pe usb?am vazut niste boxe de la genius dragutze, ca nu sunt cu baterie !poate se gaseste totusi o solutie. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 pt casti iti ajung si 2*200mW oricum,simplu nu va fi deoc de facutiti va trebui si o sursa in comutatie,ca sa obtii si ceva tensiune,ca de la 5V n-ai sanse sa scoti mare putereacum zii ce impedanta au castilepe usb parca ai 500mA,deci un total de 2,5W,deci in casti poti baga pana la 2*0,5W Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 ai 500ma daca e comandat portul (aparate gen ipod, mp3 player si alte dispozitive care sunt recunoscute windows), daca iei doar alimentarea ai pana in 200 Link spre comentariu
Vizitator paultnt Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 nu stiu de cat e, dar pot sati spun ca sunt de mp3 player, care se baga in urechi.nu sunt mari care sa consume mult.am vazut pe nishte site ca la detalii tehnice scrie 16 ohmi, dar nu sunt sigur.ps: sa imi spui daca sunt sanse sa imi ard usb, ca atunci nu ma mai bag. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Unde ai auzit tîmpenia c? dac? sînt mai mari consum? mai mult? Link spre comentariu
Vizitator paultnt Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 gata .. nu ma mai ajuta nimeni ?cred ca in sfarsit stiu ce vreau. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 TDA 2822. Vezi datasheet-ul. Alimentare de la 3V. Link spre comentariu
Vizitator paultnt Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 ms, recomanzi vreun site unde il pot gasi pe ala cu 8 pini ? Link spre comentariu
hugo Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Hm... oare un HeadBanger(LM386) alimentat la 5V nu face fata portului USB? De dus castile... sigur le duce.Mai e si TDA1308 care se descurca bine cu castile. Si se simte bine la 5V.Si sunt usor si relativ ieftine de facut.Dar nu are nici unul 2W. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 http://www.headwize.com/projects/cmoy2_prj.htm Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 http://www.headwize.com/projects/cmoy2_prj.htmnu prea poti sa il alimentezi din portul usb Link spre comentariu
ratza Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 De ce, îi pute la ureche? Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 care poate sami dea o schema electrica pt un aplificator de vreo 2w pt un laptop.are placa de sunet slaba si cand pun castile abia se mai aude.si vreau sa iau semnalul audio si sa il amplific folosind ca sursa de curent portul usb.si daca se poate sa fie cat mai simplu, cu cate mai putine componente electrice care se gasesc la magazinul de piese electrice de la coltul blocului :p.deci una dintre cerinte este sa il alimenteze din usb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum