Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pt. Subwoofer auto Alpine SWR-1542D, 750W

Putz

Postări Recomandate

Buna.Sper ca am postat unde trebuie si daca nu imi cer scuze.Dupa cum spune si titlul subiectului , caut un aplificator pentru acest subwofer (mentionez ca vreau sa-l folosesc in CASA nu in masina).Am subwooferul dar nu gasesc un amplificator potrivit. Daca stiti ce amplificator ar trebui sa folosesc va rog sa ma ajutati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Putz

12

• ari_panterra

5

• BF37

1

pai cam orice amplificator mono cu o putere cuprinsa intre 500 si 800w/8 ohmi (legi bobinele in serie) sau stereo,setabil in punte care sa afere aceasi putere mentionata,in punte, si un filtru activ de subwoofer ca sa-i dai exact ce frecvente ii plac :da .dar la cat e de nezdravan sub-ul ,ai fi multumit si cu 100w pe el,ca doar nu vrei sa strici mobila fara sa o atingi :rade: .succes!

Link spre comentariu

Ms pt sfat.Acuma trebe' sa gasesc amplificator si filtru' daca sti care ar fi bun plss sa-mi spui (ca nu ma prea pricep in electronica) :jytuiyuApp , am un amplificator mai vechi care scoate 100 watt.Problema e ca scoate un fasait deranjant la volum mare si este stereo (dar se poate seta pe mono) . Se poate sa iau doar filtru' deocamdata si sa folosesc wooferul la acest amplif' pana cand o sa iau altul mai bun? Ca nu mai prea am bani :sparge:

Link spre comentariu

normal ca se poate,ia filtru activ,preferabil cu intrarile mixate=intra stereo(L+R) si iese una singura pe care o conectezi la intrarea unuia din canalele amplificatorului folosit iar cand dai de parai cumperi un amp pe masura sub-ului si practic inlocuiesti amplifele intre ele.succes!p.s. pune ochii pe ceva amplife cu puteri recomandate sub-ului tau si pe care ti le permiti si arata-le (la puterea aceea cauta profesionale)

Link spre comentariu

Ms pt raspuns.Sper ca fasaitul din aplificatorul pe care-l am sa nu fie deranjant ( ca ma enervez si-l sparg:)) ) .Cand dau de bani caut cv mai calumea :da :freaza:

Link spre comentariu

Pacat ca nu pot folosi un amplificator auto in casa care e cu mult mai ieftin ca unul de casa .Daca se poate as fi cel mai fericit. Dar imi trebuie o baterie de masina banuiesc si un redresor(incarcator pt baterie) . Daca se poate altfel va rog sa ma anuntati.P.S.: am auzit ca se poate si cu sursa de calculator , dar nu cred ca scot mai mult de 100-150 watt

Link spre comentariu

poti folosi si un amp auto in casa dar nu renteaza:amp de 500w per canal=>500 ron,sursa(traf aprox.1000w+punte redresoare+cond. filtraj)=>250-400 ron,deci.... :speriat .fa rost de filtrul mentionat si vedem si cu ampliful ce faci,daca te multumeste cel pe care-l ai(i-l bibilim putin daca tot face figuri si cu filtrul) sau cumperi altul. :limb:

Link spre comentariu

Ok.Degeaba e mai ieftin amplifu' auto ca + toate celelalte de care am nevoie ,,coasta" mult :bataie .Caut doar filtru si vad ce iese. O sa scriu aici cand o sa-l incerc .

Link spre comentariu

Am gasit u filtru activ de subwoofer . E cata mai scump ca are si carcasa dar nu conteaza .Pun o poza .E bun ca are intrarile mixate cum ai mentionat mai sus

Link spre comentariu

Am stat si m-a gandit ca nu am ce face cu atatia watti in casa .Vorba ta ,,imi stric mobila" si l-am vandut azi unui prieten pentru masina :da (sa-si strice el masina :rade: ) .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări