Putz Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Buna.Sper ca am postat unde trebuie si daca nu imi cer scuze.Dupa cum spune si titlul subiectului , caut un aplificator pentru acest subwofer (mentionez ca vreau sa-l folosesc in CASA nu in masina).Am subwooferul dar nu gasesc un amplificator potrivit. Daca stiti ce amplificator ar trebui sa folosesc va rog sa ma ajutati. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 pai cam orice amplificator mono cu o putere cuprinsa intre 500 si 800w/8 ohmi (legi bobinele in serie) sau stereo,setabil in punte care sa afere aceasi putere mentionata,in punte, si un filtru activ de subwoofer ca sa-i dai exact ce frecvente ii plac .dar la cat e de nezdravan sub-ul ,ai fi multumit si cu 100w pe el,ca doar nu vrei sa strici mobila fara sa o atingi .succes! Link spre comentariu
Putz Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Ms pt sfat.Acuma trebe' sa gasesc amplificator si filtru' daca sti care ar fi bun plss sa-mi spui (ca nu ma prea pricep in electronica) :jytuiyuApp , am un amplificator mai vechi care scoate 100 watt.Problema e ca scoate un fasait deranjant la volum mare si este stereo (dar se poate seta pe mono) . Se poate sa iau doar filtru' deocamdata si sa folosesc wooferul la acest amplif' pana cand o sa iau altul mai bun? Ca nu mai prea am bani Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 normal ca se poate,ia filtru activ,preferabil cu intrarile mixate=intra stereo(L+R) si iese una singura pe care o conectezi la intrarea unuia din canalele amplificatorului folosit iar cand dai de parai cumperi un amp pe masura sub-ului si practic inlocuiesti amplifele intre ele.succes!p.s. pune ochii pe ceva amplife cu puteri recomandate sub-ului tau si pe care ti le permiti si arata-le (la puterea aceea cauta profesionale) Link spre comentariu
Putz Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Ms pt raspuns.Sper ca fasaitul din aplificatorul pe care-l am sa nu fie deranjant ( ca ma enervez si-l sparg:)) ) .Cand dau de bani caut cv mai calumea Link spre comentariu
Putz Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Pacat ca nu pot folosi un amplificator auto in casa care e cu mult mai ieftin ca unul de casa .Daca se poate as fi cel mai fericit. Dar imi trebuie o baterie de masina banuiesc si un redresor(incarcator pt baterie) . Daca se poate altfel va rog sa ma anuntati.P.S.: am auzit ca se poate si cu sursa de calculator , dar nu cred ca scot mai mult de 100-150 watt Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 poti folosi si un amp auto in casa dar nu renteaza:amp de 500w per canal=>500 ron,sursa(traf aprox.1000w+punte redresoare+cond. filtraj)=>250-400 ron,deci.... .fa rost de filtrul mentionat si vedem si cu ampliful ce faci,daca te multumeste cel pe care-l ai(i-l bibilim putin daca tot face figuri si cu filtrul) sau cumperi altul. Link spre comentariu
Putz Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Ok.Degeaba e mai ieftin amplifu' auto ca + toate celelalte de care am nevoie ,,coasta" mult .Caut doar filtru si vad ce iese. O sa scriu aici cand o sa-l incerc . Link spre comentariu
Putz Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Am gasit u filtru activ de subwoofer . E cata mai scump ca are si carcasa dar nu conteaza .Pun o poza .E bun ca are intrarile mixate cum ai mentionat mai sus Link spre comentariu
Putz Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Partea nashpa ii ca trebe' sa-i fac si incinta la woofer Link spre comentariu
Putz Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Am stat si m-a gandit ca nu am ce face cu atatia watti in casa .Vorba ta ,,imi stric mobila" si l-am vandut azi unui prieten pentru masina (sa-si strice el masina ) . Link spre comentariu
Putz Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 M-am gandit sa-mi iau un sistem bun pt. camera (logitech z 2300 ) ca doar nu fac discoteca Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 nu prea e recomandat pt muzica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum