Vizitator floryn07 Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Salutare!!!nush dak e cel mai potrivit loc unde as putea sa imi postez problema ,dar vand in vedere ca tine de audio... Treaba sta in felul urmator:mi-am construit un amplificator si la volum de peste 70% se aude din ce in ce mai distorsionat....asta inseamna ca am nevoie de un corector de ton si cum amplificatorul(kitu de amplificator, sursa,radiator,etc) m-a stors de bani caut o solutie free dak se poate. Intrebarea mea:exista vreun program gen egalizer..dar nu ca cel de la winamp sau softul de la placa audio...sa aiba control pentru bass si inalte...practic doua controale(nu ma deranjeaza dak mai are sh altele in plus..dar sa le aiba pe acestea). Multumesc anticipat!!! Bafta!!! stefan_ro: am mutat la software Link spre comentariu
danzup Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Salutare!!!nush dak e cel mai potrivit loc unde as putea sa imi postez problema ,dar vand in vedere ca tine de audio...Treaba sta in felul urmator:mi-am construit un amplificator si la volum de peste 70% se aude din ce in ce mai distorsionat....asta inseamna ca am nevoie de un corector de ton si cum amplificatorul(kitu de amplificator, sursa,radiator,etc) m-a stors de bani caut o solutie free dak se poate.Intrebarea mea:exista vreun program gen egalizer..dar nu ca cel de la winamp sau softul de la placa audio...sa aiba control pentru bass si inalte...practic doua controale(nu ma deranjeaza dak mai are sh altele in plus..dar sa le aiba pe acestea).Multumesc anticipat!!!Bafta!!!NU exista nici o legatura intre distorsiunile amplificatorului si corectorul de ton !Cred ca mai trebuie sa citesti mult , mai ales pe la incepatori ! Link spre comentariu
Vizitator floryn07 Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 da...ai dreptate..dar eu tot vreau un soft cu care sa controlez bass-ul(daca exista) Link spre comentariu
ratza Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 ?i egalizatorul din Winamp ce are? E prea complicat, nu? Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Poti regla bass-ul si din winamp!Eu zic sa-l inchideti subiectul. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 daca scade bassul nu mai distorsioneazadin winamp e de-a dreptul greoi sa regleze basul,de fiecare data si sa nu se auda aiurea,totusi are 3 benzi pt bass :nebunrau:ar merge mutat la soft Link spre comentariu
Vizitator floryn07 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 ms mult pentru sugesti..dar eu tot astept acel soft tip egalizer..dak stie cnv...cat despre cel din winamp...e cam slabut..cum misti putin...cum s-a dus pe apa sambetei tot sunetul(orikm se poate controla si de aici,nu zic nu..dar vreau ceva mai accesibil)Astept solutiiMs anticipat!!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 e neaparat sa asculti cu winampul? cauta alt soft de muzica, aimp spre ex e destul de bun , bsplayerul la fel sau kmplayer(asta din urma chiar reda mai bine ca winampul). daca totusi vrei neaparat winamp ai incercat dfx for winamp? e un plugin cu mai multe reglaje pt bass Link spre comentariu
papyreloaded Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 ms mult pentru sugesti..dar eu tot astept acel soft tip egalizer..dak stie cnv...cat despre cel din winamp...e cam slabut..cum misti putin...cum s-a dus pe apa sambetei tot sunetul(orikm se poate controla si de aici,nu zic nu..dar vreau ceva mai accesibil)Astept solutiiMs anticipat!!!Eu zic sa inkerki foobar2000 (un foarte bun player de muzika daka stii kum sa il konfigurezi). Link spre comentariu
c87dak Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 amplificatorul pe care l-ai construit are canal separat pentru frcvente joase (subwoofer)? Sau e la gramada cu restul?Este posibil sa umbli degeaba la reglajul de joase daca apliful nu 'tine'. Link spre comentariu
Vizitator floryn07 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 amplificatorul pe care l-ai construit are canal separat pentru frcvente joase (subwoofer)? Sau e la gramada cu restul?Este posibil sa umbli degeaba la reglajul de joase daca apliful nu 'tine'.nush ce sa spun despre canal....orikm singur control pe care pot sa il fac e din pc... Link spre comentariu
Vizitator floryn07 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 mosule, din placa ta de sunet cand dai la maxim, cum se aude pe casti? cu aceleasi distorsiuni urate? sau ai sunet curat? Daca ai distorsiuni direct din iesirea placii de sunet, -> driver prost sau placa de sunet defecta. amplificatorul tau e posibil ca are alimentarea proasta. Daca suge mai mult decat poate sa-i dea alimentatorul, te-ai dus. Aproape de maxim incepe sa-ti paraie si sa auda spart. Daca ai pus vreun traf micut de genul incarcatorului de Nokia, n-ai sanse sa-ti auda corect. Incearca o sursa de calculator PC ca poate sa-ti dea destul. 12V x 15A = 60W, deci ai de unde sa scoti putere.Posteaza schema amplifului si explica ce artificii ai facut in ea. Exact ce ai facut acolo. Si gasim solutia fara sa te chinui cu egalizator din soft.nu kre ca ai inteles ce vreau sa spun...amplificatorul e construit ff bine..sursa de pc:..placa de sunet e oki...problema e ca la volum ridicat se distorsioneaza (un lucru oarecum normal).Distorsionarile au ca principala vina bass-ul prea puternic.So...eu incerc sa gasesc un program care sa mai ia din bassE bun si winampul..dar park tot vreau altcv...ceva care sa fie dedicat acestui lucru...App....tin sa le multumesc pentru idei celor care au postat...o sa incerc fiecare metoda pe care o propuneti,iar rezultatele fiecareia dintre ele...o sa le public sambata 19 mai..Bafta!!! Link spre comentariu
zal Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Acuma, mi se pare ciudat ca f?r? corec?ii s? ai distorsiuni de la basul prea puternic. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 daca tot ai winamp , ce e asa de greu sa intrii la ei pe site si sa cauti ? http://www.winamp.com/plugins/dsp-effect/5 trebuie un topic si 2 pagini de raspunsuri pentru lenea ta ? Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Oare boxele-difuzoarele sunt in regula?Asta nu a specificat propetarul lor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum