Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hp-15W

tyty

Postări Recomandate

Am si eu o dilema daca se poate spune asa .Difuzorul hp-15w in realitate caty w are .. dupa capul meu are 15 w (dupa numele lui) dar am intrat pe un iste si acolo am vazut ca el are vreo 200w ... aicea a inceput dilema ... imi poate cineva sami spuna cati w are el in realiate(RMS)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tyty

5

• Bogdi16

2

• Dj_Dog

1

• anton

1

Top autori în acest subiect

am inteles hp-15w este de 200w si amplificatorul no sal duca ... asa ca ma gandesc ca voi imi puteti recomanda o incinta ...nu prea ma am cu incintele adica ma am dar foarte putin

Link spre comentariu
am inteles hp-15w este de 200w si amplificatorul no sal duca ...

difuzorul/ma rog incinta/ va inghiti puterea pe care o debiteaza amplificatorul/daca nu ii dai distorsiuni merge fara probleme

poti preciza ce amplificator ai

Link spre comentariu

poi voi cumpara un kit stero de 100w pe canal si ma gandeam sa fac boxele cu hp-15w dar nu mai vreau mam razgandit si aplificatorul ma rog ktul scoate 100w in 4ohmi

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator slick89

Acum ceva timp am facut si eu un fullrange cu hp15w+php408 si vreau sa ti spun ca in apartament nu poti sa dai cu mai mult de 50W in ele :speriat , acum depinde pentru ce le vrei tu! Daca doresti boxe de apartament nu prea sunt indicate difuzoarele profesionale! Pentru ale mele ideal ar fi un amplificator cu 2*AV400, dar momentan stau ff prost cu banii !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări