lorik199 Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 cautand o schema mai simpla si cu o putere decenta, cineva mia trimis schema atasataintrebarea mea la cei care au mai realizat amplifuri pe mosfeti(pt mine este primul): este buna de cev aschema si mai are nevoie de ceva modificari?cablajele le-am facut in seara asta si va urma ca maine sa le corodez, dar daca vor aparea ceva modificari, nu mi-e greu sa modific si cablajulintentionez sa o fac doar cu o pereche de finali, multumesc Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Care schema atasata???? Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 nu stiu ce sa intamplat de nu s-a atasat aseara , o reatasez din nou Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Schema n-are nimic special, e cat se poate de clasica si simpla. E foarte popular pt ca e usor de construit si de pus in functiune. Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 ar fi indicat totusi sa pui 2 perechi de finali, ca sa-l poti folosi fara probleme si pe sarcini de 4 ohmi. Link spre comentariu
jonutzu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Salut.Am descarcat si eu schema si cablajul av200,si as vrea sa stiu daca acei tranz ii pot schimba cu irfp240? sau cu orice tip de tranz. sau iprf9240,sau cu irfpc50:>.. http://www.mivarom.ro/catalog/advanced_ ... fp&x=0&y=0 Daca as pune irpfc50,cam ce tensiune as pitea sa bag in modul? + - 80v CC? daca as ramane tot la ceva 240,sau 9240. Astept un raspuns.sal. Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 ....schema la care te referi e creatia Dr. Bora Jagodic si nu e AV200 cum pretindeti , am postat-o la sectiunea scheme cu ceva vreme in urma . Si acum un raspuns , da poti sa folosesti tranzistori MOS dar numai cu canal N de tip HEX fet sau verticali FET , merg si laterali dar nu mai e nevoie de superdioda . Tensiune mai mare pe alimentare nu se recomanda la doua perechi de tranzistori . Daca doresti putere mai mare alege alta schema cu multe perechi ...... In fond modificarea unei scheme tine de buzunarul fiecaruia , cantitatea de piese distruse fiind un indicator clar al priceperii si experientei fiecaruia .Numai bine , succes ... Link spre comentariu
jonutzu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Ok.Ms.dar ma poti ajuta cu un cablaj de ipa200 sau daca nu ,av200?As putea alege ipa400,dar acum intervine buzunarul: boxe, traf bun...etc.Eu cu av200 vreau sa imi fac un subwoofer.Acuma am tda7294in punte pe el,si merge si asta bine..dar simt nevoia sa mai fac un amplifif ,ceva(de parca nu as avea destule) ).Si un traf 2x40Vac la 500w , gasesc la 100 ron? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum