Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asa-zisul AV200 - atat de bun?

lorik199

Postări Recomandate

cautand o schema mai simpla si cu o putere decenta, cineva mia trimis schema atasataintrebarea mea la cei care au mai realizat amplifuri pe mosfeti(pt mine este primul): este buna de cev aschema si mai are nevoie de ceva modificari?cablajele le-am facut in seara asta si va urma ca maine sa le corodez, dar daca vor aparea ceva modificari, nu mi-e greu sa modific si cablajulintentionez sa o fac doar cu o pereche de finali, multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

2

• jonutzu

2

• EmyRulz

1

• catalinux2004

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 5 luni mai târziu...

....schema la care te referi e creatia Dr. Bora Jagodic si nu e AV200 cum pretindeti , am postat-o la sectiunea scheme cu ceva vreme in urma . :da Si acum un raspuns , da poti sa folosesti tranzistori MOS dar numai cu canal N de tip HEX fet sau verticali FET , merg si laterali dar nu mai e nevoie de superdioda . Tensiune mai mare pe alimentare nu se recomanda la doua perechi de tranzistori . Daca doresti putere mai mare alege alta schema cu multe perechi ...... :freaza: In fond modificarea unei scheme tine de buzunarul fiecaruia , cantitatea de piese distruse fiind un indicator clar al priceperii si experientei fiecaruia .Numai bine , succes ...

Link spre comentariu

Ok.Ms.dar ma poti ajuta cu un cablaj de ipa200 sau daca nu ,av200?As putea alege ipa400,dar acum intervine buzunarul: boxe, traf bun...etc.Eu cu av200 vreau sa imi fac un subwoofer.Acuma am tda7294in punte pe el,si merge si asta bine..dar simt nevoia sa mai fac un amplifif ,ceva(de parca nu as avea destule) :)).Si un traf 2x40Vac la 500w , gasesc la 100 ron?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări