Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculatorul nu-mi mai gaseste memoria usb 4Gb

Incepator

Postări Recomandate

Salut!

Am o memorie usb de 4Gb care a functionat bine pana in momentul cand am scos-o din calculatorul care tocmai isi facea restart fara sa-i dau "Save Remove".

Am incercat pe mai multe calc. dar nici unul nu o mai detecteaza.

Credeti ca mai am vreo sansa sa o mai pot folosi vreodata???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Incepator

4

• adicontakt

2

• csaba_sm

1

Top autori în acest subiect

am avut un asemenea defect un sony de 4gb ....din pacate era serie limitata si erau cu fat extins ...din 2 gb se faceau 4gb ...acuma e defect si sta insertrar ...mort ...incearca hp recover utyliti..sau incearca sub linux cu sal formatezi cu comanda DD ...in rest ..mult noroc

Link spre comentariu

Si ptr ca urmatoarea problema este asemanatoare am sa postez tot aici:Un card de memorie pe care am multe poze importante a ramas blocat nu-l mai gaseste calculatorul si nici un aparat fotoAm uitat sa-l formatez inainte de prima utilizare.

Link spre comentariu

spune-ne cum ai rezolvat cu primul. cu cardul de memorie baga-l intr-un cititor de carduri (nu folosi cablul de date al aparatului respectiv) si incerarca sa il cauti tot cu Paragon Partition Manager poate il vede

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Din nefericire nu a functionat decat o zi :jytuiyu .A doua zi nu a mai vrut sa o mai gaseasca, poate trb sa o reformatez atunci cand a gasit-o dar nu mai conteaza am renuntat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări