Incepator Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Salut! Am o memorie usb de 4Gb care a functionat bine pana in momentul cand am scos-o din calculatorul care tocmai isi facea restart fara sa-i dau "Save Remove". Am incercat pe mai multe calc. dar nici unul nu o mai detecteaza. Credeti ca mai am vreo sansa sa o mai pot folosi vreodata??? Link spre comentariu
csaba_sm Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 am avut un asemenea defect un sony de 4gb ....din pacate era serie limitata si erau cu fat extins ...din 2 gb se faceau 4gb ...acuma e defect si sta insertrar ...mort ...incearca hp recover utyliti..sau incearca sub linux cu sal formatezi cu comanda DD ...in rest ..mult noroc Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 cauta p[rogramul killdisk dupa care fa o formatare cu Paragon Partition Manager Link spre comentariu
Incepator Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Baieti tot respectul ,functioneaza din nou.MULTUMESC Link spre comentariu
Incepator Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Si ptr ca urmatoarea problema este asemanatoare am sa postez tot aici:Un card de memorie pe care am multe poze importante a ramas blocat nu-l mai gaseste calculatorul si nici un aparat fotoAm uitat sa-l formatez inainte de prima utilizare. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 spune-ne cum ai rezolvat cu primul. cu cardul de memorie baga-l intr-un cititor de carduri (nu folosi cablul de date al aparatului respectiv) si incerarca sa il cauti tot cu Paragon Partition Manager poate il vede Link spre comentariu
Incepator Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Din nefericire nu a functionat decat o zi .A doua zi nu a mai vrut sa o mai gaseasca, poate trb sa o reformatez atunci cand a gasit-o dar nu mai conteaza am renuntat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum