bogdan exit Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 salutnustiu daca sa mai descutat despre ce vreau eutrebuie sa distribui un semnal video pe mmmmulte televizoare vreau sa construiesc un distribuitor de semnal video dar sa aiba si amplificare pe fiecare iesire pentru ca asa are pierdere de semnal si nu vreau sa se vada cu pureci sau diferenta de culoare si etcsemnalul va pleca de la un dvd player multimedia prin cablu coaxialtot asa puteti sami recomandati un cablu bine ecranat la metru si mufe ca vor fi pe distanta mare multumesc asteptat propuneri Link spre comentariu
YO2LFF Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Iti ajunge un singur amplificator la iesirea playerului.Foloseste distribuitoare tip CATV cu mufe F care au si o cale directa pe langa iesiri.Iesirea directa o legi la intrarea altui distribuitor...etc. dupa cate televizoare ai.Bineinteles, amplificatorul trebuie dimensionat dupa nr. de televizoare (un DVD de calitate asigura semnal pentru 2-3 tv-uri fara amplificator).Daca vrei sa te bucuri de rezultate, evita chinezariile. Dai un ban da stai in fata... Link spre comentariu
bogdan exit Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 eu vreau amplificator pentru semnal av daca ma intelegi Link spre comentariu
YO2LFF Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Te-am inteles perfect. Ai scris ca vrei sa distribui semnal video.Simplu amplificator de banda larga ti-l face un prieten electronist sau gasesti prin chinezarii.Daca vrei sa distribui si audio, probabil stereo, treaba-i mai complexa (alte cabluri, mufe, amplificatoare).Varianta cea mai simpla (banuiesc ca vrei si ieftin si bun, altfel n-ai fi venit pe forum), este sa recuperezi un modulator RF dintr-un videorecorder vechi (stereo, nume de marca).Gasesti la pret de pomana prin piete de vechituri.Aplici semnalele ce vrei sa le distribui la intrarile modulatorului (sunt usor de identificat), obtii la iesire un semnal TV pe un canal UIF care il amplifici si il distribui cum ti-am postat mai sus.Daca lucrezi corect, iti garantez succesul ! Link spre comentariu
bogdan exit Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 am inteles acuma dar nu vreau sa distribui semnalul prin cabluri coaxial vreau asa ceva de ex http://www.tehnoelectric.ro/home.html?p ... .tpl&pop=0 vreau sa cumpar sau sal fac imi trebuie pentru 60 de televizoare dintrecare 90% sunt lcd si plasme Link spre comentariu
thefirstdj Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Tu vrei cam asa ceva (in imagine este vorba despre un distribuitor folosit in televiziune): Cauta pe google analog video distribution amplifier. Link spre comentariu
YO2LFF Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 "semnalul va pleca de la un dvd player multimedia PRIN CABLU COAXIAL."Tu ai postat asa...Pai hotaraste-te. Link-ul nu se deschide, nu pricep ce vrei. Link spre comentariu
bogdan exit Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 acesta ar trebui sa fieai dreptate trebuie sA FIU MA ATENT Link spre comentariu
bogdan exit Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 ceva de genul as vrea sa fac si eu cum am pus in imagine Link spre comentariu
YO2LFF Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Nu am gasit informatii despre "cutia" din poza dar pare sa fie un amplificator video alimentat la 12v, cu 8 iesiri.Pentru 60 de televizoare ai nevoie de 8 asemenea aparate, la care trebuie sa distribui semnalul de la DVD prin al 9-lea.Dar de cablu coaxial tot ai nevoie... Si de conectica (mufe, etc).Amplificatoarele tale mai trebuie si alimentate. Fiecare in parte sau toate de la o singura sursa, care le "duce". Depinde de situatie. Oricum, alte sarme...Daca n-am gresit in legatura cu ce este "cutia", solutia e buna si functionala. Daca te-ai hotarat, spor la treaba! Dar asa, distribui NUMAI semnal video.Si nu are rost sa te apuci tu sa faci. Cumpara-le ca nu cred ca costa o avere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum