Vizitator gaby_gaby08 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Salut . Vreau sa fac multimetrul acesta http://www.electronics-lab.com/projects/test/022/index.html dar nu stiu cum sa il programez . Poate sa ma ajute cineva? Link spre comentariu
Vizitator gaby_gaby08 Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Nu poate sa ma ajute nimeni?? :cry: :cry: Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 incerc eu sa te ajut chiar daca nu prea ma pricep la Microcontrolere (mai ales la AVR-uri)deci in primul rand ai nevoie de un programator pentru ATMEGA8.pe forum sunt postate ceva scheme si link-uri catre scgeme de programatoare pentru ATMEGAincerca sa iti realizezi un programator simplu pe portul paralel (vezi daca ai un astfel de port pe placa de baza) si sa pricepi ceea ce faci.toata documentatia o ai pe site si trebuie doar sa incarci fisierul .HEX in microcontroler.dupa cum am zis nu prea am habar cu e treaba cu Fuse biti la AVR ai rabdare ca te vor ajuta si altii :daVAD ca ai deschis 2 topicuri cu acelasi subiect unul langa altul Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Merge orice programator pentru AVR-uri. Cauta AVR programmer pe internet. Sunt mai multe subiecte despre programatoare si pe elforum la sectiunea Microcontrolere Atmel.Cel mai simplu e format doar din sarme legate la portul paralel si soft pentru PC. Ai si o poza cu un astfel de programator chiar in proiectul tau.Subiectul ar trebui mutat la sectiunea Atmel, ca de fapt tu asta ai, un microcontroller Atmega8. Atmega8 face parte din familia AVR de uC pe 8 biti si e produs de Atmel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum