Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kenwood KFC - W3002

yonni

Postări Recomandate

Buna la toata lumea , As dori daca se poate sa stiu daca se poate face o incinta pt 2 difuzoare kenwood KFC - W3002 , sa sune cat mai bine pt camera , o schema ar fii super bine venita numai daca nu cer prea mult. Stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yonni

5

• djlove

1

• paul14

1

e bine ceva de aici?Woofer kenwood KFC-W3002 u kutijiKFC-W3002Magnet Weight: 43 ozPower Handling: 500 WattsRMS Power Handling: 150 WattsSensitivity (1w/1m): 91dBFrequency Response: 18Hz - 3.5kHzSpeaker Displacement (cu. ft.): 0.078Mounting Depth: 5-5/16"Thiele-Small ParametersNominal Impedance (Z): 4 ohmsDC Resistance (Re): 3.3 ohmsResonant Frequency (Fso): 39.8HzMechanical Q Factor (Qms): 7.8Electrical Q Factor (Qes): 0.55Total Q Factor (Qts): 0.51Volume Acoustic Compliance (Vas): 1.58 cu. ft. / 44.9 literMoving Mass (Mms): 2.15 ozVoice Coil Diameter (d): 2"Force Factor (Bl): 9.57Peak Excursion (Xmax): 0.33"

Link spre comentariu

Am cautat pe net si am gasit pagina asta unde am introdus parametri de mai sus si mia iesit asa http://micka.de/org/en/index.php#ideal . dar din pacate nu am gasit cum sa fac cutia la difuzor daca ma poate ajuta cineva cu o schita sau ceva cum sa fac incinta as fi recunoscator si sa imi spuneti ce fel de filtre sa i fac sa scoata numai bass

Link spre comentariu

Nici macar cu parametri nu ma ajuuta nimeni?

Thiele-Small Parameters

Nominal Impedance (Z): 4 ohms

DC Resistance (Re): 3.3 ohms

Resonant Frequency (Fso): 39.8Hz

Mechanical Q Factor (Qms): 7.8

Electrical Q Factor (Qes): 0.55

Total Q Factor (Qts): 0.51

Volume Acoustic Compliance (Vas): 1.58 cu. ft. / 44.9 liter

Moving Mass (Mms): 2.15 oz

Voice Coil Diameter (d): 2"

Force Factor (Bl): 9.57

Peak Excursion (Xmax): 0.33"

Link spre comentariu

Poti sa faci si 100 de posturi unul dupa altul ca poate tot nu te ajuta nimeni, lumea mai are si altele. Cauta si tu Winsd sau Bas Box si vezi ce iasa acolo si posteaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări