gedd Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 pe scurt despre ce e vorba: daca am un tel mobil defect,orice tip,cum fac sa-l dezmembrez si partile functionale sa le folosesc la altceva? de ex. partea de emisie,cea de receptie,etc Link spre comentariu
cniky Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 un raspuns scurt ar fi..., facand o medie per ansablu marci si modele, exista cam maxim 20% din componentele compatibilitate de pe un model pe alt model produs de aceias firma, si asta doar daca fac amandoua parte din aceiasi generatie/clasa.Sa luam ca exemplu 3 telefoane relativ cunoscute produse de aceias firma din clase diferite dar din aceias generatie. 3310, 8210 si 6210emisie radio 8210 - 6210 compatibil , 3310 incompatibil.comutare radio 8210 - 3310 compatibil , 6210 incompatibil.comanda radio 8210 - 3310 compatibil , 6210 incompatibil.circuit incarcare 8210 - 6210 compatibil , 3310 incompatibil.circuit alimentare 8210 - 3310 compatibil , 6210 incompatibil.etc... Link spre comentariu
gedd Postat Mai 2, 2005 Autor Partajează Postat Mai 2, 2005 dar daca vreau sa le folosesc in alte montaje? Link spre comentariu
gedd Postat Mai 2, 2005 Autor Partajează Postat Mai 2, 2005 partea de emisie radio cum o scot din orice telefon mobil? Link spre comentariu
psanyi Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 partea de emisie radio cum o scot din orice telefon mobil?Simplu ! Cu statie de lipit cu aer cald. Eu dupa cum am vazut tel. mobile au circuite specializate in acest domeniu fabricate (sau doar proiectate)chiar de ei, si gasesti greu specificatii (datasheet) sau manuale de utilizare (aplication notes) dar incercarea moarte n'are asta-i drept . Si nu stiu unde ai putea folosi un asemenea circuit. Trebuie sa faci cablajul pe mai mult decat 2 straturi,pt ca sa poti ecrana anumite zone. Gandeste -te ce tensiune genereaza un semnal de 900Mhz pe doar 1mm de traseu !! Am vazut niste leduri minuscule care aveau un dipol + un condensator (circ acordat pe o banda GSM) si ledul clipea fara nici o alta sursa de tensiune. Bineintele ca curentul are intensitate f. mica nu poti incalzi o casa cu ea :lol: :lol: :lol:Succes ! Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 ... Gandeste -te ce tensiune genereaza un semnal de 900Mhz pe doar 1mm de traseu !!.... :lol: ...Este de preferat cand dam explicatii sa cunoastem bine fenomenele pe care le explicam...Care este legatura intre frecventa de lucru si tensiunea ''generata''?... Link spre comentariu
psanyi Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 ... Gandeste -te ce tensiune genereaza un semnal de 900Mhz pe doar 1mm de traseu !!.... :lol: ...Este de preferat cand dam explicatii sa cunoastem bine fenomenele pe care le explicam... Care este legatura intre frecventa de lucru si tensiunea ''generata''?... Nu stiu unde ai citit tu depsre frecventa de lucru !!! Nu am chef sa dau ore de fizica despre inductanta mutuala si despre capacitate parazita.Oricum stiu ca in orice topic unde ai raspuns, in loc sa ajuti pe cineva mai bine criticai pe cineva.Dupa parerea mea ar fi bine sa scrii si tu ceva cu care sa-l ajuti dacat sa CRITICI. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 ... Gandeste -te ce tensiune genereaza un semnal de 900Mhz pe doar 1mm de traseu !!.... :lol: ...Este de preferat cand dam explicatii sa cunoastem bine fenomenele pe care le explicam... Care este legatura intre frecventa de lucru si tensiunea ''generata''?... Nu stiu unde ai citit tu depsre frecventa de lucru !!! Nu am chef sa dau ore de fizica despre inductanta mutuala si despre capacitate parazita.... Nu este nevoie ''sa dai lectii''... trebuie doar sa mai inveti... :roll: Si nu ai raspuns la intrebarea pusa: Care este legatura intre frecventa de lucru (aici de exemplu 900MHz) si tensiunea ''generata''?... Link spre comentariu
psanyi Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 ... Gandeste -te ce tensiune genereaza un semnal de 900Mhz pe doar 1mm de traseu !!.... :lol: ...Este de preferat cand dam explicatii sa cunoastem bine fenomenele pe care le explicam... Care este legatura intre frecventa de lucru si tensiunea ''generata''?... Nu stiu unde ai citit tu depsre frecventa de lucru !!! Nu am chef sa dau ore de fizica despre inductanta mutuala si despre capacitate parazita.... Nu este nevoie ''sa dai lectii''... trebuie doar sa mai inveti... :roll: Si nu ai raspuns la intrebarea pusa: Care este legatura intre frecventa de lucru (aici de exemplu 900MHz) si tensiunea ''generata''?... Cat traim invatam !!! Cred ca 25 de ani mi-a fost deajuns sa invat macar sa inteleg pe cineva. mr_stieTOT. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum