boku Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Salutari!!!Merg driverele pentru Vista sau XP pe Windows 7? ma refer la driverele pt placa de baza,video,sunet...Cica windows-u asta ar fi mai bun ca Vista... Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 este mai bun ca vista. de obicei se potrivesc cele de vista , probleme ar fi la sunet dar eu am gasit aici tot ce mi-a trebuit(baietii sunt de treaba si imediat primesti raspuns ) http://www.sevenforums.com/ Link spre comentariu
boku Postat Mai 13, 2009 Autor Partajează Postat Mai 13, 2009 aha...am inteles.Placa de sunet este integrata si am driverele de la Vista...nu cred ca sunt probleme Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 eu in afara de sunet creative(care i`am dat drivere de XP si le`a luat fara probleme) si placa video nu a trebuit sa instalez nimic pe Windows 7 Parerea mea , daca ai minim 1G ram sa uiti de XP sau Vista si sa treci pe W7 (e moca 1 AN )P.S se intaleaza super repede fata de XP , la mine pe primu sistem care l`am bagat de test , a durat 20 minute si eram pe desktop , asta pe un Athlon64(754)3000+ 1,8Ghz cu 1,28 Gb ddr400 si un hdd ATA133 Maxtor 40Gb de vreo 7-8 ani vechime Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 DA ! e mai bun ca Vista.la mine a durat ceva mai mult la instalat, la Xp aveam cam 25-30minam mai avut o mica problema cu SATA (am fost nevoit sa incarc driverele manual)are doar30 min de cand ruleaza pe sistemul meu asa ca inca nu dau un vertict, dar pana acum clar e mai bun ca Vista. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum