Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

drivere Windows 7

boku

Postări Recomandate

Salutari!!!Merg driverele pentru Vista sau XP pe Windows 7? :nas: ma refer la driverele pt placa de baza,video,sunet...Cica windows-u asta ar fi mai bun ca Vista... :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• boku

2

• Stefan

1

• Dr4g0n

1

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

eu in afara de sunet creative(care i`am dat drivere de XP si le`a luat fara probleme) si placa video nu a trebuit sa instalez nimic pe Windows 7 Parerea mea , daca ai minim 1G ram sa uiti de XP sau Vista si sa treci pe W7 (e moca 1 AN )P.S se intaleaza super repede fata de XP , la mine pe primu sistem care l`am bagat de test , a durat 20 minute si eram pe desktop , asta pe un Athlon64(754)3000+ 1,8Ghz cu 1,28 Gb ddr400 si un hdd ATA133 Maxtor 40Gb de vreo 7-8 ani vechime

Link spre comentariu

DA ! e mai bun ca Vista.la mine a durat ceva mai mult la instalat, la Xp aveam cam 25-30minam mai avut o mica problema cu SATA (am fost nevoit sa incarc driverele manual)are doar30 min de cand ruleaza pe sistemul meu asa ca inca nu dau un vertict, dar pana acum clar e mai bun ca Vista.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări