alint Postat Mai 1, 2005 Partajează Postat Mai 1, 2005 Stie careva vreun furnizor de carcase profi, pt niste amplifuri mari. Ar fi faine cele de la Blue tech, dar nu stiu de unde. Ar mai fi ceva import Ungaria, daca ati auzit careva mai multe, dati de stire Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 1, 2005 Partajează Postat Mai 1, 2005 carcase din plastic si Aluminiu...se gasesc...dar sunt cam mici...solutia ideala ar o carcasa din lemn si ALUMINIU....dar nu prea se gasesc materiale ca-n alte tari...poate cu timpu' :roll: :roll: :roll: Link spre comentariu
Filipone Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 Stie careva vreun furnizor de carcase profi, pt niste amplifuri mari. Ar fi faine cele de la Blue tech, dar nu stiu de unde. Ar mai fi ceva import Ungaria, daca ati auzit careva mai multe, dati de stireCele de import Ungaria sunt curios sa le vad si eu. In principiu gasesti materiale pentru cutii dar au niste preturi fenomenale. Poate cineva sa treaca pe la firma Baduc SA http://www.baduc.ro/ro/produse/index.asp si sa vada ce au pe-acolo, eventual preturile. Sa zicem ca vei gasi materiale si te tzine buzunarul sa cumperi dar cine va face cutia? Asa poti gasi prin relatii de genul fiu-tata-coleg-prieten-sotie-coleg pe cineva care sa iti faca cutia respectiva, dar e foarte greu sa mai gasesti meseriasi in zilele noastre :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum