Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

16F84a

Vizitator whisper010

Postări Recomandate

Vizitator whisper010

Incerc sa construiesc un frecventmetru cu 16f84a...iar ca tot ce tine de latura rf trebuie mai intai sa construiesti sculele potrivite pt a continua. Am realizat urmatoarea interfata de programare dar nu merge nici cu pony nici cu icprog nici nu picpgm. Spuneti-mi va rog unde gresesc ....ce tensiuni caut , ce pini ... ce parametri de programare ....(tot ce am e fisierul hex si parametri XT/WDT: on)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

2

Top autori în acest subiect

Folosesc exact acest programator, cu WinPic800 ver.3.55b si IC-Prog 1.06B ; am programat 12F675, 16F628, 16F628A, 16F84A,18F1320...Cred ca programatorul tau (sau poate portul COM) au ceva...Pune totusi niste poze cu montajul programatorului....vezi sa nu fie mai mari decat limita admisa de forum.

Link spre comentariu
Vizitator whisper010

Am reverificat traseele, cautat scurturi, reverificat setarile necesare pentru f84,luat bisosul la puricat pt port....nici un rezultat pozitiv .... Poate e COM-ul :(....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări