Vizitator moorfok_55 Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Am si eu mare nevoie de schema sistemului 5.1 "Veryo" MA-5200ET.E produs al unei firme no name (celebrele chinezarii) iar pe net nu am gasit nimic.Ma intereseaza mai ales partea cu comenzile.Daca poate sa ma ajute cineva,as fi recunoscator. Link spre comentariu
Vizitator moorfok_55 Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Cred ca trebuia sa mai precizez ca in schema se foloseste ca multiplexor/demultiplexor CD 4053(Texas Instruments),controler de volum si ton M 62446(Mitsubishi),un microcontroler SM 8952AC(SyncMOS),o memorie 24C01(Atmel).Sistemul are si un tuner digital AM/FM cu LA1823 si LC72131.Cam asta am vazut aruncind o privire pe placa de intrare ,care ma intereseaza.Lipseste partea cu butoanele de comanda,interfata cu controlerul. :cry: Link spre comentariu
Vizitator moorfok_55 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Cred ca trebuia sa mai precizez ca in schema se foloseste ca multiplexor/demultiplexor CD 4053(Texas Instruments),controler de volum si ton M 62446(Mitsubishi),un microcontroler SM 8952AC(SyncMOS),o memorie 24C01(Atmel).Sistemul are si un tuner digital AM/FM cu LA1823 si LC72131.Cam asta am vazut aruncind o privire pe placa de intrare ,care ma intereseaza.Lipseste partea cu butoanele de comanda,interfata cu controlerul. :cry:Chiar nimic,nici o parere? Poate ceva asemanator... Stiu ca e dificil cu astfel de chestii facute "pe vapor",dar nu cred ca sunt chiar singurul care a luat plasa. Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Uite, eu am Veryo 5.1. Acum imi face figuri cu potentiometrul de volum.Am sa iti pun o poza ceva sa iti dai seama de controler. Link spre comentariu
Vizitator moorfok_55 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Imi pare tare rau ca nu am mai trecut pe aici de vreo doua luni,dar am fost plecat vreo luna si nu am avut acces la Net,apoi mi sa bulit PC-ul si a trebuit sa-i fac un up-grade general.Acum am revenit si ...Mi-ar prinde bine orice indiciu,cit de mic.Cu multumiri anticipate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum