klayus Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 nu-ti sar stropi de clorura din bazin de la pompa aia? am facut si eu ceva similar si cand i-am dat drumul am multumit zeilor ca mi-a trecut prin cap sa pun o punga sub ea. Link spre comentariu
nana Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Eu am facut altfel, din plexic de 2mm am facut cuva de corodare, pe fundul ei se afla o teava subtire de cupru gaurita subtire de tot.care iese afara si la asta am cuplat un adaptor prevazut cu o garnitura la care leg suflanta de aer cald de la statia de lipit, astfel incat scap si de incalzit solutia si de barbotarea ei. . In 5-8 min termin de corodat orice cu solutie de la tme.. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 La cate corodari rezista teava aceea de cupru? Link spre comentariu
nana Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 La cate corodari rezista teava aceea de cupru?La multe ca am vopsit-o !! Si oricum la cate corodari fac eu 2-3 cablaje maxim pe luna, inca nu a apucat sa cedeze !! Link spre comentariu
tiptronic Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Compresorul are 2 viteze si o folosesc pe cea mai mica dintre ele. De stropit mai stopeste un pic, dar pun o treanta deasupra.Am scos bimetalul de la incalzitor si acum incinge ca lumea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum