Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema pentru TDA 8560 (modelul fara "q")

Vizitator floryn07

Postări Recomandate

Vizitator floryn07

Salutare!!!am si eu nevoie de o schema pentru un kit amplificator TDA 8560 (model fara "q").Pentru modelul simplu nu am gasit nici o schema pe tot netu...in schimb netu e plin de scheme pentru TDA 8560q.App...as vrea sa stiu opinia voastra in legatura cu acest amplificator avand in vedere faptul ca il folosesc ca amplificator audio petru 2 boxe de 30 w/fiecare, iar ca semnal folosesc un calculator.As mai vrea sa stiu si ce tip de sursa ar fi indicat pentru acesta.Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian_BBS

1

• mely17

1

• lorik199

1

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

diferenta intre 8560 si 8560q este doar aceea ca cel cu q are un rind de terminale indoite.merge bine cu semnal curat.un traf mai sanatos de 12v,cu un filtraj bun,un 4700mf,macar

Link spre comentariu

folosesti schemele comune de pe net iar ca alimentare folosesti o sursa atx de preferabil(chiar de la pc alimentat)condensator de 10.000uF /16 v ca este ieftinare un prieten asa ceva si e destul de multumit de el

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări