Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

blue screan laptop toshiba l10

alexutu

Postări Recomandate

incearcati si cu alt HDD,am intalnit de multe ori aceasta problema si in cele mai multe cazuri a fost hard-ul,intrati si in bios sa vedeti daca va vede toti rami ca pe locul 2 a fost din cauza lor

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

12

• ghimpe--

3

• ratza

1

• srdjan

1

Top autori în acest subiect

Daca ai 2 bancuri de RAM, incearca sa instalezi cu unul singur, pe rand, ca sa lamuresti daca e problema de memorie. Chiar daca ambele module sunt bune, poate nu se imperecheaza bine si XP poate crea probleme in astfel de cazuri...Pt HDD poti sa rulezi un program de test, cum ar fi PowerMax, sau Hitachi Drive Fitness.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Am mai incercat sa tot instalez sisteme de operare diverse in general xp(e facut pt.xp) imi apare ceva in timpul instalatiei ceva de gen ca nu poate instala anumite drivere generice cred sau anumite componente. imi da niste mesaje in timpul instalatiei iar cand se termina de instalat nu functioneaza .imi apare sa ii pot da safe mode dar nu merge bagat nici in safe mode.nu s ce sa zic -chiar nu stie nimeni ce ar putea avea, nu a mai intampinat nimeni.dk o sa pot face rost de un hd o sa incerc cu altul dar dk imi da mesajele astea nu cred ca e de la el. :nebunrau:

Link spre comentariu

Parerea mea este ca problema se gaseste la o setare in bios, La modul de detectare a hardului(daca imi amintesc bine) vezi sa NU fie setata optiunea AHCI. In prezent majoritatea laptopurilor se vand cu aceasta optiune activata (AHCI).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări