Vizitator alyen Postat Mai 6, 2005 Partajează Postat Mai 6, 2005 okatunci multumiri lui vasileam luat parametri acestia -am facut o simulare in bassbox si mi-a rezultat ceva cam dubios(ma gandesc ca oi fi gresit ceva)-closed box~90l-vented box~400l :?: Link spre comentariu
Blak Postat Mai 18, 2005 Partajează Postat Mai 18, 2005 Pt ca am un JBL CS-1200T (tub ) .... totul dintr-o bucata... si bate orice chinezism..auzit de mine..sau difuzoarele de la kon....Atunci de GT-4-12 JBL 250W RMS ...ce parere ai? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 ce comparatie ii asta? KON-JBL?compari 700mii cu 3 milioane?nu mi se pare o comparatie corecta Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 ce comparatie ii asta? KON-JBL?compari 700mii cu 3 milioane?nu mi se pare o comparatie corectaOfftopic :Ca si cand ai compara Trabant si Bugatti Viron la putere ...si ferrari si Bmw X5 la teren accidentat Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 JBL-urile gama entry level sunt mai proaste la sunet decat chinezariile chestia e ca poate sunt mai fiabile :lol: oricum CS-1200T e sub orice critica ... Atunci de GT-4-12 JBL 250W RMS ...ce parere ai? la fel de proasta :lol: il bate la popou un 15 inch Senon din ala cu 2,2mil insa nu stiu care este mai fiabil :roll: Nu mai sariti pe ele doar ca scrie JBL :wink: cele ieftine sunt ffff... proate :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum