Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parametri DYG1020, DYG1240

Vizitator alyen

Postări Recomandate

Vizitator alyen

okatunci multumiri lui vasileam luat parametri acestia -am facut o simulare in bassbox si mi-a rezultat ceva cam dubios(ma gandesc ca oi fi gresit ceva)-closed box~90l-vented box~400l :?:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Murcielad

4

• Blak

3

• Haralambie

3

• m4xx

2

Top autori în acest subiect

Pt ca am un JBL CS-1200T (tub ) .... totul dintr-o bucata... si bate orice chinezism..auzit de mine..sau difuzoarele de la kon....Atunci de GT-4-12 JBL 250W RMS ...ce parere ai?

Link spre comentariu

ce comparatie ii asta? KON-JBL?compari 700mii cu 3 milioane?nu mi se pare o comparatie corecta

Offtopic :Ca si cand ai compara Trabant si Bugatti Viron la putere ...si ferrari si Bmw X5 la teren accidentat
Link spre comentariu
Vizitator TheOne

JBL-urile gama entry level sunt mai proaste la sunet decat chinezariile chestia e ca poate sunt mai fiabile :lol: oricum CS-1200T e sub orice critica ...

Atunci de GT-4-12 JBL 250W RMS ...ce parere ai?

la fel de proasta :lol: il bate la popou un 15 inch Senon din ala cu 2,2mil insa nu stiu care este mai fiabil :roll: Nu mai sariti pe ele doar ca scrie JBL :wink: cele ieftine sunt ffff... proate :lol:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări