Vizitator alyen Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 a folosit cineva difurile astea pt. un proiect de woofer?DYG1020-62B 4O DYG1240-62B 4O aveti parametri pentru ele?plsss dati-mi si mie-ca nu am posibilitatea sa-i calculezmultumesc Link spre comentariu
Murcielad Postat Mai 1, 2005 Partajează Postat Mai 1, 2005 eu am folosit pe cel de 10inch .... e un jaf in toata regula :lol: chestia e ca se aude chiar misto in incinta inchisa ,dar dupa ceva timp pe un amp de 140W rms s-a dezmembrat la propriu adica s-a dezlipit bobina de restul difuzorului :o si s-a rupt firul pe care merge semnalul :P . l-am desfacut , am dat gauri pentru racire pe langa magnet , in bobina si am relipit difuzorul si bobina si merge acum mai bine ca nou :lol: acum functioneaza pe un amp la +/-56V :o in incinta 60l deschisa cu acordata la 40Hz concluzia : e un jaf nu da banii pe el !!! decat daca nu ai ce face si il mai modifici putin :cry: Link spre comentariu
Vizitator alyen Postat Mai 1, 2005 Partajează Postat Mai 1, 2005 o fi el jaf insa doar de asa ceva am bani acum :( il vreau pentru un woofer modest de masina(max 100W rar insa o sa ajung acolo)ce parere ai? ar merge?pana la urma tu in ce incinta il ai? inchisa.. deschisa ....cum merge?daca nu iau unu din jafurile astea ce as putea sa iau?la aceeasi bani:?: 10x Link spre comentariu
Murcielad Postat Mai 1, 2005 Partajează Postat Mai 1, 2005 acum este in incinta deschisa ,dar cand s-a desfacut bobina era in incinta inchisa ... cred ca asta a si fost motivul pentru care m-a "parasit " . si eu tot in masina l-am pus si se aude chiar misto in incinta inchisa de 30L . nu stiu ce sa zic .... dupaia sa nu ma injuri pe mine :( daca as fii in locul tau nu as da banii pe ele ... mai bine astepti ... la aceeasi bani nu cred ca ai altceva :roll: Link spre comentariu
Blak Postat Mai 1, 2005 Partajează Postat Mai 1, 2005 mie mi se pare slab rau in masina...si de abia de la 100W RMS curati in masina incepe distractia ca sa zic asa ...Daca mai pui 900mii iti iei un JBL CS1200 care are 125W RMS si zic a iti ajunge intr-o masina... e modest difuzorul dar se aude super bine..si plus de asta ai si parametrii la el..garantie un an....mai bine mai asteapta putin si ial pe asta.... Link spre comentariu
Murcielad Postat Mai 1, 2005 Partajează Postat Mai 1, 2005 am incercat si JBL`u ala si nu e nici o diferenta intre el si Senonu ala la sunet cel putin in incinta de 30l care o aveam eu acum depinde ca Senonurile aste sunt "unicate" adica unu se aude mai bine altu mai prost :lol: deci poate am nimerit eu unu mai bun la sunet :roll: Link spre comentariu
Vizitator alyen Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 Murcielad plss zi-mi si mie -in ce incinta e mai bine sa bag senonu ala de 10?inchisa sau deschisa? de cati litri?merci multPS l-as fi folosit pe cel de 12inchi insa nu am nici un parametru la el si vad ca nimeni pe aici nu l-a folosit Link spre comentariu
Blak Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 Nu era incinta buna..ca sigur e diferentza..si mare.... Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 un LINK ceva pt JBL-ala PLZZZ :oops: :oops: :oops: Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 Senon DYG 1020-62BDriver Properties Fs = 33,44 Hz Qms = 4,565 Vas = 110,5 liters Cms = 0,635 mm/N Mms = 35,67 g Rms = 1,642 kg/s Xmax = 6, mm Xmech = 9, mm P-Dia = 211,1 mm Sd = 350, sq.cm P-Vd = 0,21 liters Qes = 0,992 Re = 7,4 ohms Z = 8, ohms BL = 7,477 Tm Pe = 80, watts Qts = 0,815 no = 0,402 % 1-W SPL = 88,19 dB 2.83-V SPL = 88,53 dB Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2024 asta n-ar putea intra in ecuatie ??? :shock: Link spre comentariu
Murcielad Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 Nu era incinta buna..ca sigur e diferentza..si mare.... era incinta de 30l recomandata de JBL :P de ce neaparat sa fie diferenta ? Link spre comentariu
Vizitator alyen Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 mii de multumiri Predator-nu ma asteptam sa gasesc asa ceva o sa incerc acum cu senonu asta de 10inch m4xx sa stii ca m-am gandit si la asta: http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2024 insa nu prea vreau sa fac asa ceva fara un calcul (pt. ca am incercat si nu mi-a iesit deloc) si cum nu am parametri... Link spre comentariu
margarit2001 Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 alyen daca ai nevoie de o cutie lowcost sa-mi zici :wink: Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 6, 2005 Partajează Postat Mai 6, 2005 mii de multumiri Predator-nu ma asteptam sa gasesc asa cevaNu mie sa-mi multumesti !!! De la Vasile sunt toti parametrii ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum